ΙΤΑΛΙΑ

Γκατούζο: Αποκάλυψε ότι έχει αυτοάνοση μυοπάθεια

Ο Τζενάρο Γκατούζο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Νάπολι κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A με την Ίντερ στο "Μεάτσα"
Ο Τζενάρο Γκατούζο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Νάπολι κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A με την Ίντερ στο "Μεάτσα" AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του και όσα ακούγονται για αυτήν και επεσήμανε ότι έχει αυτοάνοση μυοπάθεια.

Αρκετά ήταν τα σενάρια που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός κόουτς της Νάπολι έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αποκαλύπτοντας ότι έχει αυτοάνοση μυοπάθεια.

Στη συνέχεια είπε: "Άκουσα διάφορα, άκουσα ότι έχω ένα μήνα ζωής. Είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο εμφανίστηκε σε μένα για τρίτη φορά αλλά θα περάσει. Οι παίκτες ήταν κοντά μου αυτό το διάστημα, είμαι καλύτερα, αλλά ήμουν αρκετά κουρασμένος".

Ο Γκατούζο δεν σταμάτησε εκεί και επεσήμανε: "Δεν μου αρέσει να με βλέπουν έτσι και να βλέπω ανθρώπους να χαίρονται που είμαι σε αυτή την κατάσταση. Θέλω να είμαι ζόρικος. Αν έφευγα από τη ζωή θα ήθελα να πεθάνω σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο".

Η ασθένειά του είναι μια νευρομυϊκή διαταραχή που οδηγεί σε αδυναμία και ραγδαία εξάντληση των σκελετικών μυών. Είναι η τρίτη φορά που το παθαίνει, αισθάνεται μεγάλη εξάντληση και δυσκολεύεται να μείνει όρθιος, αλλά το παλεύει.

Ο Γκατούζο θυμίζουμε ότι στο πρώτο κύμα της πανδημίας είχε χάσει και την αδελφή του, που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ