ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Γκασπερίνι: "Θέλουμε να πάμε στην Μαδρίτη έχοντας ελπίδες πρόκρισης"

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι πανηγυρίζει τη νίκη της Αταλάντα απέναντι στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για τους ομίλους του Champions League
Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι πανηγυρίζει τη νίκη της Αταλάντα απέναντι στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ για τους ομίλους του Champions League Ⓒ 2020 PETER POWELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι τόνισε πως γεμίζει υπερηφάνεια τους παίκτες της Αταλάντα το ότι θα κυνηγήσουν την πρόκριση στους "8" του Champions League απέναντι στην Ρεάλ, χαρακτηρίζοντάς την ως την πιο φημισμένη ομάδα στον κόσμο.

H Αταλάντα δεν είναι πλέον η σταχτοπούτα του Champions League αφού αισίως διανύει τη δεύτερη σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (στην παρθενική της παρουσία έκανε τεράστια υπέρβαση περνώντας τη φάση των ομίλων και αυτήν των "16" και φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν) ωστόσο απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποκλείεται να αισθάνεται εκ νέου... Cinderella.

Και αυτό γιατί απέναντί τους οι μπεργκαμάσκι δεν θα βρουν απλά μία ασυγκρίτως πιο έμπειρη και μπαρουτοκαπνισμένη από αυτούς ομάδα στα ευρωπαϊκά γήπεδα αλλά την πιο επιτυχημένη ομάδα στο θεσμό με τον ασύλληπτο αριθμό των 13 κατακτήσεων, με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να τονίζει ενόψει της πρώτης τους κόντρας στη φάση των "16" πως στόχος είναι να κάνουν καλή εντύπωση.

"Κάναμε καλά τη δουλειά μας στη φάση των ομίλων (σ.σ, τερμάτισε 2η στο γκρουπ πίσω από την Λίβερπουλ, αφήνοντας 3ο τον Άγιαξ) και θέλουμε να πάμε στην Μαδρίτη για το δεύτερο ματς και να είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το βράδυ της Τετάρτης δεν έχουμε κάτι άλλο πέρα από το πρώτο ημίχρονο. Είναι μία καλή περίοδο για μας στο πρωτάθλημα (5η η Αταλάντα, έναν βαθμό πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League) ενώ έχουμε πάρει και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου".

Ο τεχνικός της "Dea" δεν έκρυψε πως τον στενοχωρεί το γεγονός πως ο κόσμος δεν έχει ακόμα επιστρέψει στα γήπεδα ελέω του κορονοϊού, ενώ αναφορικά με την πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα του αντιμετωπίζοντας την Ρεάλ του Ζιντάν, πρόσθεσε:

"Η Ρεάλ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στον κόσμο, με τα περισσότερα έσοδα και τη μεγαλύτερη φήμη από κάθε άλλη ομάδα. Είμαστε υπερήφανοι που συναντάμε έναν τέτοιο σύλλογο. Έχουν συνηθίσει να παίζουν σε αυτή τη διοργάνωση και είναι επικίνδυνοι ακόμα και με τις απουσίες τους.

Όλοι οι παίκτες τους λογίζονται ως βασικοί. Εμείς θέλουμε να κάνουμε καλή εντύπωση ενώ το κίνητρο για μας είναι ο ενθουσιασμός που παίζουμε απέναντι σε ένα τέτοιο κλαμπ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2020 Peter Powell/Associated Press

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ