ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Γκασπερίνι: "Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα, γνωρίζουμε Μανωλά και Σωκράτη"

Γκασπερίνι: "Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα, γνωρίζουμε Μανωλά και Σωκράτη"
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι ξεχώρισε τους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό στο Μπέργκαμο για το Europa League.

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό (17/2, 22:00, Cosmote Sports 2HD, live από το SPORT24) για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League.

Ο Ιταλός τεχνικός έκανε ειδική μνεία σε δύο παίκτες των Πειραιωτών, τον Κώστα Μανωλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μετρήσει τις δυνάμεις της σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του Γκασπερίνι

Για τον Ολυμπιακό: "Είναι μια ομάδα που κυριαρχεί στο πρωτάθλημά της και δεν χάνει ποτέ. Αλλάζει την διάταξή της σε 4-3-3 και 4-2-3-1. Ξέρουμε τον Μανωλά και τον Σωκράτη, αλλά επίσης είναι μια ομάδα με πολλές εναλλακτικές στην επίθεσή της. Έχει ταχείς και γρήγορους παίκτες. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου".

Για τη μετατόπιση από το Champions στο Europa League: "Είναι πάντα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ακόμα κι αν δεν παίζουμε στο Champions League. Είναι αλήθεια πως τρία χρόνια είχαμε καλομάθει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αλλά μπορούμε τώρα να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας εκεί. Είναι δύο παιχνίδια στα οποία μπορούμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε το επίπεδό μας, να βελτιωθούμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε".

Για τους τραυματίες: "Για τον Σαπάτα γνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί χρόνο, ο Παλομίνο και ο Μίραντσουκ δεν θα επιστρέψουν σύντομα. Ο Μουριέλ είναι μια χαρά".

Για το αν υπάρχει απαισιοδοξία μετά τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα: "Εμείς δεν αποπνέουμε απαισιοδοξία. Αν αυτό συμβαίνει σε άλλους, ας μην είναι κοντά μας. Η απαισιοδοξία δεν είναι για εμάς".

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ