ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό το αποτέλεσμα"

Ο Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια αγώνα της Super League με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο
Ο Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια αγώνα της Super League με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη της βαριάς ήττας του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και έστειλε μήνυμα πως απαιτείται συγκέντρωση από την ομάδα του ενόψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πληγώθηκε από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στις ισάριθμες πρώτες καλές προσπάθειες που εφτιαξε, στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να παίρνει πάνω του την ευθύνη για το βαρύ 0-3 στην 2η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Πάμπλο Γκαρσία μπροστά στην κάμερα της Nova:

Για το τι έφταιξε και ήρθε η βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ: "Θεωρώ πώς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο δυστυχώς στην πρώτη τελική ενέργεια του Παναθηναϊκού κατάφεραν και σκόραραν. Μετά κάναμε αλλαγές για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, ωστόσο όταν γίναμε πιο απειλητικοί, δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ".

Για το αν κάνει βήματα προς τα πίσω η ομάδα του: "Eίναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε πολύ στο να βρούμε την ισορροπία, προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, μεσολάβησε η διακοπή των εθνικών ομάδων, εμείς προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω συγγνώμη για αυτό το αποτέλεσμα το φταίξιμο είναι δικό μου".

Για το τι μπορεί να αλλάξει ενόψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με στην ΑΕΚ: "Αυτό το παιχνίδι το αφήνουμε πίσω μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε το παν για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ