ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γκαρσία: "Πρωταθλητής είναι όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται"

Ο Πάμπλο Γκαρσία πανηγυρίζει έξαλλα
Ο Πάμπλο Γκαρσία πανηγυρίζει έξαλλα EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην οικογένειά του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως πρωταθλητής είναι όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Κρμέντσικ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 90ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης αφιέρωσε το τρόπαιο στην οικογένειά του και στον κόσμο του Δικέφαλου.

Τόνισε πως πρωταθλητής είναι όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται, ενώ αναφέρθηκε στον κόσμο που δουλεύει 12 ώρες για να φέρει ψωμί στο σπίτι του. Στο τέλος, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπουγέλωσαν τον προπονητή τους παίρνοντάς τον μακριά απ' τους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

Για το πού αφιέρωσε το Κύπελλο: "Αυτό είναι για τη Λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο, που πάντα μας στήριζε, είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε χαρούμενο τον κόσμο. Αυτό είναι και για το Νάσο, για πολλά παιδιά που δεν είναι μαζί μας. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε".

"Ξέραμε πολύ καλά ότι ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, παίξαμε πολλές φορές με αυτήν την ομάδα, αλλά όλο αυτό είναι ο καρπός της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών. Πρωταθλητής είναι όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται. Υπάρχει κόσμος που δουλεύει έως και 12 ώρες τη μέρα, για να φέρει ψωμί στο σπίτι του, γιατί αυτοί είναι οι πρωταθλητές".

Δείτε την Game Night:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ