Γκαρσία, Κλάους δίνουν το σύνθημα

Πώς δύο από τους παίκτες κλειδιά του νέου ΠΑΟΚ, όπως ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών στην Τούμπα (videos).
Κυριολεκτικά αποθεώθηκαν ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Στέφανος Αθανασιάδης χθες το απόγευμα στην Τούμπα.
Όχι τυχαία, καθώς ο πρώτος είναι εδώ και τέσσερα χρόνια ο φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ και ο δεύτερος εξελίσσεται σε top gun της ομάδας όπως αποδεικνύουν τα συνολικά 17 γκολ που σημείωσε πέρυσι.
Οι δύο άσοι άκουσαν πολλές φορές το όνομα τους και πολιορκήθηκαν κατά την αποχώρησή τους τόσο από τον αγωνιστικό χώρο όσο και από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Παρότι ο ΠΑΟΚ δείχνει αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι, αμφότεροι βγήκαν με περίσσεια αυτοπεποίθηση να δηλώσουν δημόσια ότι βάζουν τον πήχη πολύ ψηλά.
Ο Ουρουγουανός μέσος μίλησε για “ολοκλήρωση του έργου” έχοντας “την τελευταία σφαίρα πάντα οπλισμένη”, δηλώσεις που έρχονται ως συνέχεια της περσινής ατάκας του “έχω βαρεθεί το… σχεδόν πετύχαμε κάτι μεγάλο”, ενώ ο Ελληνας φορ έκανε λόγο από την πλευρά του για το στόχο του πρωταθλήματος που πάντα έχει ο ΠΑΟΚ. Δίνουν το σύνθημα από την πρώτη μέρα και το ζητούμενο είναι ποιοι μπορούν να τους ακολουθήσουν.
Δείτε videos με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την παρουσία τους στην Τούμπα, καθώς και αποσπάσματα των δηλώσεών τους.
Ο Γκαρσία μιλά για οπλισμένη σφαίρα
Ο Γκαρσία στο μίνι δίτερμα
Ο Αθανασιάδης μιλά για τίτλο
Ο Αθανασιάδης αποθεώνεται από τους οπαδούς