ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Ήταν καθαρή νίκη, επιβράβευση των κόπων μας"

Ο Πάμπλο Γκαρσία από το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός /18-04-2021
Ο Πάμπλο Γκαρσία από το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός /18-04-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό σχολίασε ότι η νίκη ήταν επιβράβευση της δουλειάς του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του στη Nova μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του πήρε μία καθαρή νίκη. Μάλιστα ήταν αποτέλεσμα των κόπων του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

"Σήμερα αγωνιστήκαμε με μια ομάδα που έχει ξεκάθαρο τρόπο που θέλει να επιτεθεί. Από τη δική μας την πλευρά κάναμε κάποιες αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Ήταν μια καθαρή νίκη, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Νομίζω ότι το άξιζαν πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε τα πράγματα όσο καλύτερα γινόταν.

Η νίκη αυτή είναι μια επιβράβευση για τον κόπο μας. Δεν έχει αλλάξει κάτι, πρέπει να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε.

Όλα είναι καρπός των μόχθων των ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι εύκολο να κάνεις καλά παιχνίδια και να μην παίρνεις αυτό που αξίζεις. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν, συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, θέλουν να βελτιωθούν.

Σε δύσκολες στιγμές βλέπεις αρκετά πράγματα. Αν έχεις το μυαλό σου εκεί που πρέπει βελτιώνεσαι. Γνωρίζεσαι και σε γνωρίζουν".

Για την αλλαγή πλευράς Ζίβκοβιτς-Καντουρί: "Δείχνει ότι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουν να κάνουν. Ο Ζίβκοβιτς έχει να αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε αυτή τη θέση δεν έχει πρόβλημα. Ξέραμε ότι από την άλλη πλευρά θα έχουμε τον Ομάρ, που ξέραμε ότι λόγω του Ραμαζανίου δεν θα είναι στο 100% έτοιμος.

Γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει εσωτερική αλλαγή φέρνοντας έναν γρήγορο παίκτη από αυτήν την πλευρά. Έτσι, φέραμε τον Ζίβκοβιτς εκεί".

Για την επόμενη σεζόν: "Γνωρίζετε καλά ότι όσο ήμουν παίκτης δεν σκεφτόμουν το μακροπρόθεσμο μέλλον. Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σωστό να μιλήσουμε εξωτερικά γι' αυτό. Χρειάζεται ένας σωστός σχεδιασμός, τι χρειάζεται και τι δεν χρειάζεται η ομάδα. Αυτή την στιγμή δεν είναι κατάλληλη στιγμή γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ