ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ σηκώσω το βάρος"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, από το ματς με το Βόλο
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, από το ματς με το Βόλο EUROKINISSI

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μετά την επιστροφή στις νίκες στο ματς με το Βόλο αναφέρθηκε στη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη προς το πρόσωπο του και τόνισε πως η ομάδα του δεν αξίζει να το περνάει όλο αυτό.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Βόλου στην Τούμπα, πήρε την πρώτη του νίκη στο 2021, και μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Πάμπλο Γκαρσία είπε στην κάμερα της "NOVA":

"Η αλήθεια είναι ότι αυτό των καιρό υποφέρουμε λόγω των κακών αποτελεσμάτων, όχι για το παιχνίδι που κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι όταν δεν βάζεις τα γκολ που πρέπει το πληρώνεις. Με τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας μπορείς να σηκώσεις κεφάλι. Και σήμερα είδαμε πως δεχτήκαμε γκολ, δυσκολευτήκαμε, είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι αλλά το καταφέραμε. Προσπαθούμε να δουλέψουμε στη νοοτροπία της ομάδας. Η ομάδα έδειξε διάθεση και θέληση και είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό".

Για τη διαφορά με τα προηγούμενα ματς πως κόντρα στο Βόλο είχε ένα καλύτερο δεύτερο μέρος:
"Νομίζω ότι όλα επηρεάζουν αυτή την κατάσταση. Όταν δεν κερδίζεις τα βλέπεις όλα μαύρα αλλά κανείς δεν βλέπει πως η ομάδα έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς. Δεν το λέω εγώ αλλά τα νούμερα. Και οι παίκτες δεν παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Έδειξαν διάθεση και θέληση να αντιστρέψουν το αποτέλεσμα, θέλω να τους ευχαριστήσω, όχι μόνο όσους έπαιξαν αλλά όλους όσους είναι εκεί πέρα και μας βοηθούν".

Για τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη προς το πρόσωπο του:
"Ο στόχος μου δεν αλλάζει. Θέλω να βελτιώσω την ομάδα, να την κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη. Όταν κερδίζεις μπορείς να δουλέψεις ευκολότερα. Ωστόσο αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως η ομάδα δεν αξίζει όλο αυτό. Εγώ έχω μεγάλες πλάτες και μπορώ να το σηκώσω όλο αυτό".

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό και τις πρώτες σκέψεις του:
"Εμείς προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα, να βελτιώσουμε την εμπιστοσύνη, σίγουρα αυτή η νίκη μας βοηθάει, συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, να ωριμάζουμε και να γινόμαστε καλύτερη ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ