ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Δεν υπάρχει ένας δρόμος για την επιτυχία"

Ο Πάμπλο Γκαρσία πανηγυρίζει με τον Ζίβκοβιτς στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Πάμπλο Γκαρσία πανηγυρίζει με τον Ζίβκοβιτς στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με buzzer beater του Μουργκ υπογράμμισε ότι στο ποδόσφαιρο η νίκη δεν έρχεται με έναν τρόπο και η προσαρμογή είναι αναγκαία.

Ο ΠΑΟΚ με buzzer-beater του Μουργκ στο 90+4' επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Αμέσως μετά από τη λήξη της αναμέτρησης στις δηλώσεις του στην Cosmote TV, ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο η νίκη δεν έρχεται με έναν τρόπο και η προσαρμογή στις συνθήκες είναι αναγκαία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

Για την αγκαλιά του με τον Πασχαλάκη στο τέλος του ματς: "Πράγματα του ποδοσφαίρου. Διότι γνωρίζουμε ότι όταν ένα στοιχείο της ομάδας δεν βρίσκεται σε καλή μέρα ή δεν του πάνε τόσα καλά τα πράγματα, δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι. Από τη δική μου την πλευρά είμαι μαζί με τους ποδοσφαιριστές. Μιλάμε για τον ίδιο Πασχαλάκη που έχει κερδίσει κύπελλα και πρωτάθλημα".

Για το αν θυσίασε κάτι για το αποτέλεσμα: "Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Από την πλευρά μας θέλουμε να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα γίνεται. Ως προπονητής θα έλεγα ότι θα ήθελα η ομάδα να κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά σε κάποιες περιπτώσεις. Μιλάμε όμως για μία συγκεκριμένη στιγμή που ζητάει κάποια πράγματα. Στο ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο έναν δρόμο για σε οδηγήσει στην επιτυχία. Πρέπει να προσαρμόζεσαι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ