ΑΕΚ

Γκαρσία: "Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα παιχνίδι που δεν παίξαμε καλά στους ομίλους"

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα από τον Άγιαξ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ ήταν καλή σε όλα τα ματς, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της.

Ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε για την ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, ωστόσο το γκολ που πέτυχε δε στάθηκε αρκετό, καθώς η Ένωση ηττήθηκε με 3-1. Ο 25χρονος φορ στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι κιτρινόμαυροι ήταν καλοί σε όλα τα ματς, αλλά πρέπει να μάθουν από αυτό και να συνεχίσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Να είμαι ειλικρινής. Έχω πολλά συναισθήματα για να σκέφτομαι τι έγινε. Εμείς είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαίριστες και οφείλουμε να ανακάμψουμε και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Το ευρωπαίκό ταξίδι".

Για τη γεύση που του αφήνει το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ: "Δεν μπορώ να σας θυμηθώ ένα παιχνίδι που δεν παίξαμε καλά. Δυστυχώς δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, όταν το έκανα έδωσε τον καλύτερο μου εαυτό. Η ζωή δεν πάει όπως θα ήθελες. Πρέπει να μάθουμε και να συνεχίσουμε".

Για τη συνέχεια: "Τα παιχνίδια έρχονται γρήγορα. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα, να ξεκουραστούμε, γιατί τα παιχνίδια έρχονται γρήγορα και θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι για να πετύχουμε στους στόχους μας".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ