ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Δεν έχουμε πετύχει κάτι, να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά"

Ο Πάμπλο Γκαρσία σε αγώνα του ΠΑΟΚ
Ο Πάμπλο Γκαρσία σε αγώνα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά απ' την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έχει πετύχει ακόμη κάτι.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 22 Μαΐου. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει πετύχει κάτι ακόμη. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

Για τους πανηγυρισμούς στο φινάλε: "Ναι θα έλεγα πως αυτή η εκτόνωση ήρθε γιατί είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό. Πανηγυρίσαμε γιατί μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει.

Δεν έχουμε πετύχει κάτι. Έχουμε περάσει στον τελικό. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και το πώς να βελτιωθεί η ομάδα. Έχουμε παιχνίδι μπροστά μας και προχωράμε".

Για τι δεν του άρεσε μετά το 0-1: "Από τη μία πρέπει να δούμε πως η ΑΕΚ έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός με τις ευκαιρίες για το γκολ και είχαμε και τη φάση του πέναλτι. Όταν δέχεσαι γκολ από στημένη φάση είναι λογικό να έχεις ανησυχία το τι θα συμβεί. Μας δυσκόλεψε όταν ο αντίπαλος έβαλε μπακ και εξτρέμ ψηλά.

Νομίζω όμως ότι η ομάδα βρήκε μετά τα πατήματά μας. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Γνωρίζουμε πως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Πολλές φορές έχεις πλάνο και άλλα βγαίνουν και σε άλλα χρειάζονται προσαρμογές. Είναι φυσιολογικό πως σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια η εμπειρία και η προσωπικότητα προσθέτει πολύ και βοηθάει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ