ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάρι Ροντρίγκες: Η Αλ Ιτιχάντ θα του δίνει 4 εκατ. ευρώ ετησίως

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά τη συμφωνία του με την Αλ Ιτιχάντ από το 1,8 εκατ. ευρώ που λάμβανε στην Γαλατασαράι εκτοξεύεται στα 4.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες έναντι 250.000 ευρώ από την Έλτσε το 2015 και τον πούλησε το 2017 με 3,5 εκατ. ευρώ στην Γαλατασαράι το 2017.

Ο παίκτης πληρωνόταν από τους Τούρκους με 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο και πλέον με τα πετροδόλαρα της Αλ Ιτιχάντ θα αυξάνει τον τραπεζικό του λογαριασμό ετησίως κατά 4.000.000 ευρώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στη γειτονική χώρα.

Εφόσον στέκει το προαναφερθέν ποσό, τότε ο winger από το Πράσινο Ακρωτήρι αν μείνει και τα 4,5 χρόνια που υπέγραψε με την ομάδα που προπονεί ο Σλάβεν Μπίλιτς, τότε θα γίνει πλουσιότερος κατά 18.000.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το deal 10.000.000 ευρώ της Γαλατασαράι με την Αλ Ιτιχάντ ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος κατά 2.000.000 ευρώ λόγω της συμφωνίας που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ με τους Τούρκους για να λάβει το 20% από ενδεχόμενη πώλησή του 28χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ