ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Γκαλτιέ: "Περιμένω άλλες τρεις μεταγραφές εκτός του Ρενάτο Σάντσες"

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ σε προπόνηση της Παρί μαζί με τον Νεϊμάρ | 22 Ιουλίου 2022
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ σε προπόνηση της Παρί μαζί με τον Νεϊμάρ | 22 Ιουλίου 2022 @2022 EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ προανήγγειλε την άφιξη του Ρενάτο Σάντσες στην γαλλική πρωτεύουσα για να υπογράψει στην Παρί και κατέστησε σαφές ότι περιμένει από τη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας να κάνει άλλες τρεις μεταγραφές.

Απομένουν δύο ημέρες για την έναρξη της φετινής Ligue 1 και η Παρί ετοιμάζεται να καλωσορίσει ένα ακόμα ηχηρό απόκτημα, αυτό του Ρενάτο Σάντσες, με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να παραδέχεται πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του deal.

"Ο Ρενάτο Σάντσες αναμένεται να έρθει το απόγευμα της Πέμπτης. Υπήρχε η ευκαιρία να πάρουμε έναν παίκτη που γνώριζε την Ligue 1 και είναι πολύ υψηλού επιπέδου και τον πήραμε.

Είναι ένας παίκτης που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με αυτούς που έχουμε στο ρόστερ μας. Είνα εκρηκτικός, ξέρει να κινείται ανάμεσα στις γραμμές και ανεβάζει το επίπεδο της επίθεσής μας.

Δεν έκανε προετοιμασία με την Λιλ και συνεπώς είναι λίγο πιο πίσω σε σύγκριση με τους συμπαίκτες του", τόνισε αρχικά ο προπονητής της Παρί με δηλώσεις του την Πέμπτη (4/8), για να προσθέσει πως αναμένει τρεις ακόμα κινήσεις από την ομάδα του στο μεταγραφικό μέτωπο.

"Περιμένουμε τρεις ακόμα παίκτες, αν αργήσουμε θα είναι δύσκολο μετά. Ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής εργάζονται για αυτό. Θέλω συγκεκριμένο αριθμό παικτών στο ρόστερ μου, που είναι υψηλού επιπέδου, που να εγγυώνται μία συγκεκριμένη απόδοση σε όλη τη σεζόν, ώστε να δημιουργούν έναν υγιή ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού.

Δεν ξέρω πότε θα έρθουν, αλλά ξέρω πως ο σύλλογος κάνει τα πάντα για να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα".

Σημειώνεται πως η Παρί έχει πραγματοποιήσει ήδη τρεις μεταγραφές αποκτώντας τους Βιτίνια, Εκιτικέ και Μουκιέλε ενώ για να προσθέσει κάποιους άλλους στο ρόστερ θα χρειάζεται να αποδεσμεύει πρώτα για να είναι εντάξει με το μισθολόγιό της, με τους Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Λεάντρο Παρέδες να βρίσκονται ήδη στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών με πιθανούς προορισμούς Ρόμα και Γιουβέντους αντίστοιχα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ