ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Γήπεδου Παναθηναϊκού: Πρώην μπασκετμπολίστας που κατασκευάζει γήπεδα κατάθεσε προσφορά για τον Βοτανικό

Μακέτα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό
Μακέτα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Εκτός της κοινοπραξίας "ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος" που εν τέλει είναι ο ανάδοχος του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και η εταιρεία Cosmograss Enterprise διεκδίκησε το έργο.

Ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε να χρίσει ως ανάδοχο εταιρεία για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό την κοινοπρακία "ΑΚΤΩΡ - ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος". Η εν λόγω εταιρεία όμως δεν ήταν η μοναδική που κατέθεσε προσφορά στο Δήμο Αθηναίων για να αναλάβει το έργο.

Όπως είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή και η εταιρεία Cosmograss Enterprise κατέθεσε προσφορά για να αναλάβει το έργο αλλά δεν συμπεριέλαβε εγγυητική επιστολή στο φάκελο με συνέπεια να τεθεί εκτός διεκδίκησης.

Η εταιρεία Cosmograss Enterprise που διεκδίκησε την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό παρότι δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να κερδίσει την κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ–Ελλάκτωρ–Mytilineos, κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποιος βρίσκεται πίσω από την Cosmosgrass; Ο παλιός μπασκετμπολίστας, με παρουσία στην Α1 με τον Πανιώνιο και τον Χολαργό, Γρηγόρης Ραλλάτος, ο οποίος έχει πλέον αφήσει πίσω του τον αθλητισμό και ασχολείται με την κατασκευή γηπέδων σε όλη την Ελλάδα με πολλά έργα και συνεργασίες με κορυφαίες ομάδες ανά την Ελλάδα.

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ