ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Αρχίζουν την Πέμπτη οι πρώτες εργασίες

Μακέτα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό
Μακέτα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Την Πέμπτη (6/4) θα αρχίσουν αφενός η διαδικασία καθαρισμού που θα χτιστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού αφετέρου οι πρώτες χωματουργικές εργασίες, όπως ενημέρωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Σε φάση υλοποίησης μπαίνει η ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, το οποίο βάσει προγραμματισμού και εξαγγελιών πρόκειται να είναι έτοιμο τον Ιούνιο του 2026.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Δήμο Αθηναίων, την Πέμπτη 6 Απριλίου θα μπουν στο οικόπεδο τα πρώτα μηχανήματα προκειμένου να ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες. Πρόκειται για τις εργασίες που αφορούν τον καθαρισμό του χώρου και τα χωματουργικά έτσι ώστε αφότου υπογραφούν οι συμβάσεις με το ανάδοχο σχήμα να προχωρήσει το βασικό σκέλος του έργου.

Το εργοτάξιο θα επισκεφθούν, στις 12.30, οι Υπουργοί Γιώργος Γεραπετρίτης (Υπουργός Επικρατείας), Θόδωρος Σκυλακάκης (Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών), Άδωνις Γεωργιάδης (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων), ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης όπου θα ενημερωθούν από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για τις εργασίες.

Θυμηθείτε τη μεγάλη συνέντευξη του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στο SPORT24 και τον Παντελή Βλαχόπουλο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ