ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Τούντορ και Μότα στην κορυφή της ασπρόμαυρης λίστας για τον ρόλο του αντί-Αλέγκρι

Γιουβέντους: Τούντορ και Μότα στην κορυφή της ασπρόμαυρης λίστας για τον ρόλο του αντί-Αλέγκρι
@2023 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν είναι σίγουρος για τον πάγκο της Γιουβέντους τη νέα σεζόν και σύμφωνα με την Tuttosport, οι άνθρωποι των μπιανκονέρι έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Ιγκόρ Τούντορ και τον Τιάγκο Μότα σε περίπτωση που υπάρξει διαδοχή.

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο τη φετινή σεζόν, αφού μετά από την αφαίρεση 10 βαθμών που της επιβλήθηκε για την υπόθεση με τα ψευδή λογιστικά στοιχεία βρέθηκε στο -5 από την 4η θέση, και είναι πλέον πολύ κοντά στο να πει αντίο στην υπόθεση Champions League για τη νέα σεζόν.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2025 που του αποφέρει 7.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως αλλά να μην είναι πλέον ακλόνητος στο πόστο του.

Και αυτό γιατί υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στους διοικούντες τον τορινέζικο σύλλογο, έχοντας επίσης στο μυαλό πως η ομάδα τους θα μείνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά χωρίς τρόπαιο, με την "Tuttosport" να αποκαλύπτει πως σε περίπτωση που εκδοθεί διαζύγιο με τον Αλέγκρι έχουν βρεθεί ήδη ονόματα υποψηφίων αντικαταστατών του.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέσο, δύο είναι οι προπονητές που συγκεντρώνουν πολλές προτιμήσεις., Ο ένας είναι ο άλλοτε παίκτης της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Μαρσέιγ, και ο άλλος είναι ο Τιάγκο Μότα που κάνει εξαιρετική σεζόν με την Μπολόνια, ενώ στο... βάθος του μυαλού τους υπάρχει και η περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο της Πόρτο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ