SERIE A

Γιουβέντους - Τορίνο 1-1: Την πλήγωσε ο Μπελότι, δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Γηραιά Κυρία

Ο Αντρέα Μπελότι σε ματς της Serie A κόντρα στη Φιορεντίνα
Ο Αντρέα Μπελότι © 2021 RICCARDO DE LUCA/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τορίνο στην Allianz Arena, με τους Ντε Λιχτ στο 13' και Μπελότι στο 62' να χρίζονται σκόρερ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, βρίσκοντας δίχτυα την περίοδο που κυριάρχησαν. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία με 1-1 για την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους υποδέχθηκε την Τορίνο για την 26η αγωνιστική της Serie A, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, χάρη στα γκολ των Ντε Λιχτ στο 13' και του Μπελότι στο 62ο λεπτό.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η "κυρία" παρέμεινε στην τέταρτη θέση, έχοντας εννιά βαθμούς λιγότερους και ένα παιχνίδι περισσότερο από την πρωτοπόρο Μίλαν, ενώ η Τόρινο παρέμεινε στη 10η θέση, έχοντας 33.

Το παιχνίδι είχε τελικές στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν σε σετ επιθέσεις, δημιουργώντας όμως λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στην πρώτη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Κουαδράδο εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Ντε Λιχτ με τρομερό άλμα, με το οποίο ξεπέρασε τους αντιπάλους αλλά και τον συμπαίκτη Βλάχοβιτς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Ραμπιό δοκίμασε το πόδι του, έπειτα από μια καλή αντεπίθεση, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Τορίνο προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και τα κατάφερε στο 62ο λεπτό. Ο Μπρέκαλο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπελότι με ένα εκπληκτικό τελείωμα νίκησε τον Σέζνο και έκανε το 1-1.

Μετά το γκολ του φορ της "γκρανάτα" οι δύο ομάδες έψαξαν με αξιώσεις ένα νικητήριο γκολ και τη Γιουβέντους να έχει μια ανούσια υπεροχή στο τελευταίο δεκάλεπτο, δίχως αποτέλεσμα με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Γιουβέντους: Σέζνι, Κουαδράδο, Πελεγκρίνι (46' Ντε Σίλιο), ντε Λιχτ, Σάντρο, Ζακάρια, Λοκατέλι (74' Αρτούρ), Ραμπιό, Ντιμπάλα (54' ΜακΚένι), Βλάχοβιτς (74' Κεν), Μοράτα.

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Τζιτζί, Μπρέμερ (89' Μπουντζιόρνο), Ροντρίγκεζ, Σινγκό (80' Ανσάλντι), Μαντράγκορα, Λούκιτς, Πομπέγκα, Βοϊβόνα, Μπρέκαλο (75' Πιάτσα), Μπελότι (79' Σανάμπρια).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ