SERIE A

Γιουβέντους - Ρόμα: Ο διαιτητής εξόργισε τους Ρωμαίους δίνοντάς τους πέναλτι και ο Σέζνι έπιασε το χτύπημα του Βερτού

Γιουβέντους - Ρόμα: Ο διαιτητής εξόργισε τους Ρωμαίους δίνοντάς τους πέναλτι και ο Σέζνι έπιασε το χτύπημα του Βερτού
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η Ρόμα κέρδισε πέναλτι κόντρα στην Γιουβέντους σε ανατροπή του Μιχιταριάν καθώς ο διαιτητής δεν περίμενε την εξέλιξη της φάσης που βρήκε τον Έιμπραχαμ να σκοράρει, με τον Σέζνι να αποκρούει στη συνέχεια την εκτέλεση του Βερτού.

Η Γιουβέντους προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με σκόρερ τον Κεν απέναντι στην Ρόμα στο μεγάλο ματς της 8ης αγωνιστικής της Serie A, με τους Ρωμαίους από την πλευρά τους να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου αλλά να μην την αξιοποιούν.

Και αυτό γιατί ο Βερτού στήθηκε στην άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Μουρίνιο όμως μετά από 13 εύστοχα πέναλτι για την Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις σε ισάριθμες εκετελέσεις, δεν βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά, με τον Σέζνι να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να αποκρούει.

Η απόκρουση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να αποθεωθεί ο Πολωνός από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο των Τορινέζων, την ίδια όμως ώρα ο Μουρίνιο και οι ποδοσφαιριστές του έβραζαν με τον Ορσάτο. Και αυτό γιατί στο πέναλτι που είχε δώσει λίγο νωρίτερα, σε ανατροπή του Μιχιταριάν από τον Σέζνι, σφύριξε άμεσα παρότι η μπάλα πήγε κατευθείαν στα πόδια του Έιμπραχαμ που από κοντά την προώθησε στα δίχτυα.

Αυτό ακριβώς το παράπονο διατύπωσε ο Κριστάντε στον άρχοντα του αγώνα και μέσα στη φυσούνα, με τον Ορσάτο να του απαντάει πως δεν κατανοεί τη γκρίνια των τζαλορόσι από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι ώστε να περίμενε για την εξέλιξη της φάσης.

TAGS SERIE A ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ