SERIE A

Γιουβέντους - Ρόμα 1-1: Έιμπραχαμ και Ντιμπάλα απάντησαν στον Βλάχοβιτς και πάτησαν κορυφή

Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Κρεμονέζε για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο" | Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022
Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Κρεμονέζε για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο" | Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 © 2022 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έβγαλε την ασίστ στην επιστροφή του στο "Άλιαντς" ως αντίπαλος, ο Τάμι Έιμπραχαμ σκόραρε και το 1-1 της Ρόμα με τη Γιουβέντους τη φέρνει στην κορυφή μαζί με Λάτσιο και Τορίνο.

Η Γιουβέντους άρχισε ιδανικά τον αγώνα στο "Άλιαντς", όμως η Ρόμα βρήκε το γκολ και το 1-1 στο σπουδαίο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στη Serie A φέρνει τους Ρωμαίους στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Λάτσιο και Τορίνο.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς χρειάστηκε μόλις 72 δευτερόλεπτα για να σκοράρει και αυτό με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ. Το απαραβίαστο σερί 451 λεπτών των "τζιαλορόσι" διεκόπη και τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη χειρότερα αν ο Σέρβος επιθετικός δεν έκανε χέρι σε φάση που κατέληξε σε υπέροχο σουτ στα δίχτυα από τον Μανουέλ Λοκατέλι.

Η Γιουβέντους είχε περισσότερες τελικές, όμως ανά διαστήματα η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έπαιρνε τα πάνω της, όπως στα μέσα του 2ου μέρους. Ο Τάμι Έιμπραχαμ είχε μία καλή στιγμή, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ και από την εκτέλεση ο Πάουλο Ντιμπάλα έβγαλε ασίστ κι ο Άγγλος φορ με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε στο Τορίνο ως αντίπαλος και καταχειροκροτήθηκε στη διάρκεια της παρουσίασής του, όμως στο γκολ έτρεξε να πανηγυρίσει, πάνω στην ένταση της στιγμής.

Τα τελευταία λεπτά δεν βρήκαν κάποια από τις δύο ομάδες να πλησιάζει το γκολ της νίκης, έστω κι αν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε ρίξει στη μάχη τον Αρκάντιους Μίλικ, στο ντεμπούτο του με τους "μπιανκονέρι".

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Ντε Σίλιο, Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο, Μιρέτι (77' Μίλικ), Λοκατέλι (86' Ροβέλα), Ραμπιό (58' Ζακάρια), Κουαδράδο (77' Μακένι), Βλάχοβιτς (86' Κεν), Κόστιτς

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (46' Ελ Σαραουί), Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Κάρσντορπ (62' Τσελίκ), Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα (46' Ζαλέβσκι), Ντιμπάλα (78' Κουμπούλα), Πελεγκρίνι (90+3' Μπόβε), Έιμπραχαμ

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Τα highlights

Λάτσιο - Ίντερ 3-1

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ