ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Πήρε τον Ζακάρια από την Γκλάντμπαχ

Ο Ντένις Ζακάρια με τη φανέλα της Ελβετίας σε αγώνα κόντρα στην Ουαλιά για τα τελικά του Euro 2020 | 12 Ιουνίου 2021
Ο Ντένις Ζακάρια με τη φανέλα της Ελβετίας σε αγώνα κόντρα στην Ουαλιά για τα τελικά του Euro 2020 | 12 Ιουνίου 2021 @2021 OZAN KOSE, POOL VIA AP IMAGES

Η Γιουβέντους κινήθηκε αστραπιαία στο φινάλε των μεταγραφών και έκανε δικό της τον Ντένις Ζακάρια έξι μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την Γκλάντμπαχ, με τον Ελβετό μέσο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τους μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους αποχαιρέτησε επίσημα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τους Ντέγιαν Κουλουσέβσκι και Ροντρίγκο Μπεντακούρ, που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Τότεναμ (δανεικός για 1,5 χρόνο ο Σουηδός, ως το 2026 με κανονική μεταγραφή ο Ουρουγουανός), ωστόσο φρόντισε και εκείνη να προχωρήσει σε μία προσθήκη για να "ζεστάνει" το κοινό της.

Ο λόγος για τον Ντένις Ζακάρια, με τους Τορινέζους να έρχονται σε συμφωνία με την Γκάντμπαχ για να τον αποκτήσουν έξι μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο και να ανακοινώνουν το deal το απόγευμα της Δευτέρας (31/1).

Ο 25χρονος Ελβετός μέσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026, με την βέκια σινιόρα να κάνει γνωστό πως βάσει της συμφωνίας της με τα πουλάρια θα βγάλει ένα ποσό της τάξης των 8,6 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της.

"Στις 4,5 τελευταίες σεζόν ο Ντάνις έδειξε την ποιότητά του για λογαριασμό της Γκλάντμπαχ έχοντας 125 συμμετοχές -που τον έκαναν τον δεύτερο νεότερο παίκτη που φτάνει σε ένα τέτοιο νούμερο στο γερμανικό πρωτάθλημα- και 11 γκολ.

Ο Ζακάρια ήταν μάλιστα ο ένας από τους τρεις παίκτες της Γκλάντμπαχ που σκόραρε και στις πέντε τελευταίες σεζόν ενώ τη φετινή σεζόν είναι ο ένας από τους τρεις μέσους της Bundesliga με τουλάχιστον 90% ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις του", αναφέρει χαρακτηριστικά η Γιουβέντους στην ανακοίνωσή της.

Σημειώνεται πως ο Ζακάρια έχει προλάβει ήδη να φορέσει 40 φορές τη φανέλα της εθνικής Ελβετίας και να σημειώσει 3 γκολ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ