ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους απέκλεισε 3 παίκτες απ' το ντέρμπι με Τορίνο για κορονοπάρτι

Η Γιουβέντους απέκλεισε 3 παίκτες απ' το ντέρμπι με Τορίνο για κορονοπάρτι
Ο Ντιμπάλα στον αγώνα Γιουβέντους - Ουντινέζε © 2021 MARCO ALPOZZI/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντρέα Πίρλο δεν θα έχει στη διάθεσή του στο ντέρμπι της Γιουβέντους με την Τορίνο τους Πάουλο Ντιμπάλα, Γουένστον Μακένι και Αρτούρ εξαιτίας... κορονοπάρτι το οποίο διοργάνωσε ο Αμερικανός μέσος.

Χωρίς 3 ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί η Γιουβέντους στο εκτός έδρας ντέρμπι του Πιεμόντε με αντίπαλο την Τορίνο το Σάββατο για την 29η αγωνιστική της Serie A. Οι Πάουλο Ντιμπάλα, Γουένστον Μακένι και Αρτούρ είναι τιμωρημένοι από τον ίδιο το σύλλογο, επειδή συμμετείχαν σε πάρτι το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Αμερικανός μέσος διοργάνωσε το πάρτι και προσκάλεσε 10 άτομα, μεταξύ των οποίων οι δύο συμπαίκτες του. Τα πάρτι στην Ιταλία, ακόμα και ιδιωτικά, είναι απαγορευμένα ως μέτρο κατά της πανδημίας του κορονοϊού. Οι γείτονες του Μακένι κάλεσαν την αστυνομία όταν αντιλήφθησαν ότι υπήρχε πάρτι μέσα στο σπίτι. Η κυκλοφορία στη χώρα απαγορεύεται από τις 22:00 μέχρι τις 5:00, με την αστυνομία να φτάνει στο σπίτι του 22χρονου διεθνή στις 23:30.

Σύμφωνα με τις Corriere dello Sport και Corriere della Sera, οι 3 παίκτες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο και θα απουσιάσουν από το derby della Mole. Ο Αρτούρ θα απουσίαζε ούτως ή άλλως λόγω τραυματισμού, ωστόσο ο Μακένι ετοιμαζόταν να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα, ενώ ο Ντιμπάλα είχε επανέλθει από τραυματισμό και θα έπαιρνε σίγουρα κάποια λεπτά συμμετοχής.

Δεν αποκλείεται η ποινή τους να επεκταθεί και για την εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι που είναι προγραμματισμένη για τις 7 του μήνα, ωστόσο η απόφαση θα ληφθεί εντός των ημερών. Το βέβαιο είναι ότι ο Αντρέα Πίρλο δεν θα έχει 3 σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο πρώτο από τα δύο ματς που πιθανότατα θα κρίνουν το μέλλον του στην ομάδα.

Photo Credits: © 2021 Marco Alpozzi/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ