VIRAL

Γιουβέντους: Οι πανηγυρισμοί του Κριστιάνο Jr στα γκολ του CR7 κόντρα στην Ίντερ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Ίντερ για το Coppa Italia
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Ίντερ για το Coppa Italia Ⓒ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS/ASSOCIATED PRESS

Ο Κριστιάνο Τζούνιορ πανηγύρισε με στιλ τα δύο τέρματα του CR7 κόντρα στην Ίντερ και η σύντροφος του Πορτογάλου, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, ανέβασε τα δύο εντυπωσιακά VIDEOS μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

Ο πρώτος ημιτελικός του Coppa Italia μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους είχε τη σφραγίδα του Κριστιάνο Ροναλντο. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έβαλε μπροστά στο σκορ τους Μιλανεζους όμως η βέκια σινιόρα είχε απάντηση και μάλιστα διπλή, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της πρώτα να ισοφαρίζει το γκολ του Αργεντινού με εύστοχο πέναλτι και έπειτα να ολοκληρώνει την ανατροπή εκμεταλλευόμενος την ασυνεννοησία μεταξύ Χαντάνοβιτς και Μπαστόνι.

Τα γκολ αυτά έμελε να χαρίσουν τη νίκη με 2-1 στους μπιανκονέρι και να τους φέρουν πολύ κοντά στον τελικό της διοργάνωσης ενώ ταυτόχρονα έφεραν έκρηξη ενθουσιασμού στην οικεία Ρονάλντο, με τον Κριστιάνο Jr να τα πανηγυρίζει και την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ να τα ανεβάζει μέσω Instagram, προσθέτοντας καρδιές, κορόνες και αστέρια για τον σύντροφό της.

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ JR ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ CR7:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ