ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς ήταν "εξαφανισμένος" στο πρώτο ημίχρονο με τη Σαμπντόρια

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς @ 2022 ALESSANDA TARAMTINO / AP IMAGES

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είχε μόλις τρεις ενέργειες με την μπάλα στο πρώτο μέρος με τη Σαμπντόρια, εκ των οποίων η μια ήταν η πάσα που έκανε στη σέντρα για την έναρξη του αγώνα. Ο Σέρβος φορ είχε τις λιγότερες ενέργειες από κάθε άλλον παίκτη (και των δύο ομάδων) στο Λουίτζι Φεράρις.

Η Γιουβέντους κόλλησε στο μηδέν με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A, αφήνοντας τους πρώτους της βαθμούς στο "Λουίτζι Φεράρις". Με βάση την εικόνα του αγώνα, οι μπιανκονέρι πήραν αυτό που δικαιούνταν, καθώς το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο μεγαλύτερο κομμάτι του 90λεπτου.

Στο πρώτο μέρος ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα 45λεπτα με τη φανέλα της Γιουβέντους, καθώς είχε μόλις τρεις ενέργειες στον αγωνιστικό χώρο.

Η μια από αυτές ήταν όταν έκανε τη σέντρα, ενώ στη δεύτερη που έγινε στη μικρή περιοχή του Περίν, λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την άμυνά του. Αυτές οι ενέργειες ήταν οι λιγότερες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή που έπαιξε στο πρώτο μέρος, καθώς οι αμέσως επόμενες ήταν μόλις οκτώ.

Μετά την ανάπαυλα ο Σέρβος φορ ανέβασε στροφές, έγινε πιο δραστήριος και μάλιστα μοίρασε την ασίστ στο τέρμα που σημείωσε ο Ραμπιό, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ με υπαιτιότητά του, καθώς ήταν εκτεθειμένος.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ