ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Σάρι βάζει στον πάγ(κ)ο τον Πιάνιτς

Juventus' Miralem Pjanic celebrates after his teammate Paulo Dybala scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct.6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Miralem Pjanic celebrates after his teammate Paulo Dybala scored during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct.6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς θα είναι το πρώτο θύμα στην Γιουβέντους μετά την απώλεια του Κυπέλλου, με ρεπορτάζ από την Ιταλία να κάνει λόγο για επεισόδιο του Βόσνιου μέσου με τον Σάρι στην προπόνηση.

Ο τραυματισμός του Σάμι Κεντίρα λίγο πριν από την έναρξη του τελικού του Coppa Italia έδωσε την ευκαιρία στον Μίραλεμ Πιάνιτς να βρει χώρο στην 11άδα της Γιουβέντους, δεν αποκλείεται όμως η εμφάνισή του στο "Ολίμπικο" κόντρα στην Νάπολι να ήταν και η τελευταία του με τα ασπρόμαυρα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Stampa" σε σημερινό της δημοσίευμα, στην τελευταία προπόνηση των μπιανονέρι υπήρχε επεισόδιο μεταξύ του Μαουρίτσιο Σάρι και του Μίραλεμ Πιάνιτς, με τον 61χρονο τεχνικο να παίρνει έτσι την απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Βόσνιο στο ματς πρωταθλήματος της Δευτέρας κόντρα στην Μπολόνια.

Γιουβέντους: Ο Σάρι βάζει στον πάγ(κ)ο τον Πιάνιτς
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

"Την πληρώνει ο Πιάνιτς. Η πρώτη κίνηση του Σάρι είναι το κόψιμο του Βόσνιου από την ενδεκάδα. Ο Μπεντανκούρ θα έχει τα κλειδιά του παιχνιδιού και ο Ράμσεϊ θα πάρει φανέλα βασικού", αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Πιάνιτς είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του είτε σε Μπαρτσελόνα είτε σε Παρί Σεν Ζερμέν από τη νέα σεζον, την ώρα που ο Σάρι προσπαθεί από την πλευρά του να αντιστρέψει το κλίμα και να κερδίσει ξανά τα αποδυτήρια της ομάδας του ύστερα από δύο χαμένους τελικούς μέσα στην ίδια σεζόν από Λάτσιο και Νάπολι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ