ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Πογκμπά θα αποτελέσει παρελθόν πολύ σύντομα

Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει γκολ του στο Champions League με την Γιουβέντους απέναντι στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016
Ο Πολ Πογκμπά πανηγυρίζει γκολ του στο Champions League με την Γιουβέντους απέναντι στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016 @2016 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Το μέλλον του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους αναμένεται σύντομο, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν για τη λύση της συνεργασίας τους.

Η δεύτερη θητεία του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους λήγει άδοξα, με τον Γάλλο μέσο να τελεί υπό τιμωρία και να μην ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν. Ο δημοσιογράφος Ρομέο Αγκρέστι υποστήριξε σε εκπομπή του στο YouTube πως το ζήτημα έχει διευθετηθεί.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του εν ευθέτω χρόνο και η αποχώρησή του από το Τορίνο είναι διαδικαστικό θέμα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο.

Όλα οφείλονται φυσικά στην τιμωρία που έχει επιβληθεί προσωρινά στον Πογκμπά και η οποία, αν δεν δικαιωθεί στην επικείμενη δίκη, θα τον αφήσει εκτός δράσης για τέσσερα χρόνια λόγω ντόπινγκ.

Τα δύο δείγματα που έδωσε τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκαν θετικά στην ουσία δεϋδροεπιανδροστερόνη, η οποία είναι μια πιο ασθενής ουσία από την τεστοστερόνη και η οποία βρίσκεται σε αρκετά κοινά φάρμακα.

Ο Πογκμπά τιμωρήθηκε αρχικά τον περασμένο Σεπτέμβριο και η δίκη ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Ιανουαρίου, ωστόσο οι δικηγόροι του πήραν αναβολή για μετά τα μέσα Φεβρουαρίου.

Το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, όμως όλα δείχνουν ότι θα παλέψει για να αποφύγει την ποινή ως ελεύθερος παίκτης.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ