ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Πογκμπά συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο και υπογράφει στις αρχές Ιουλίου

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς της Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς της Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά επιστρέφει στην Γιουβέντους μετά από έξι χρόνια, με τον Γάλλο μέσο να μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να έρχεται σε συμφωνία με τους μπιανκονέρι για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Η Γιουβέντους ήταν η ομάδα στην οποία εκτίναξε το όνομά του ο Πολ Πογκμπά στο πρώτο μισό της περασμένης δεκαετίας και εκείνη που καρπώθηκε τα οφέλη της εντυπωσιακής αγωνιστικής ανόδου του, αφού τον πούλησε το καλοκαίρι του 2016 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ένα ποσό που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα, έξι χρόνια μετά, είναι και πάλι η βέκια σινιόρα εκείνη που έρχεται να ενώσει τη μοίρα της με αυτήν του Γάλλου μέσου, μιας που κέρδισε τη μάχη της απόκτησής του από τη στιγμή που εκείνος έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στους κόκκινους διαβόλους δεν "κόλλησε" ποτέ και από τη στιγμή που του άνοιξαν την πόρτα της εξόδου, ο Πογκμπά έψαξε να βρει την καλύτερη λύση για εκείνον, με την βέκια σινιόρα να του ανοίγει για δεύτερη φορά την αγκαλιά της για να τον υποδεχτεί ως ελεύθερο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, στο αποψινό (23/6) ραντεβού μεταξύ των διοικούντων την Γιουβέντους και της εκπροσώπου του παίκτη, Ραφαέλα Πιμέντα, επιτεύχθηκε πλήρης συμφωνία, με τον Πογκμπά να αποδέχεται την πρόταση των Τορινέζων για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, κάτι που θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Είναι μάλιστα αρκετά πιθανό να υπάρχει και οψιόν για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για τέταρτη σεζόν, με τον δημοσιογράφο Νικολό Σκίρα να αναφέρει πως ο Γάλλος διεθνής μέσος θα έχει ετήσιες απολαβές ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ ενώ για κάθε χρόνο συμβολαίου θα υπάρχουν και μπόνους 2 εκατομμυρίων, που θα συνδέονται με την επίτευξη στόχων.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ