ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ντιμπάλα ασκεί αγωγή κατά των μπιανκονέρι για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του

Γιουβέντους: Ο Ντιμπάλα ασκεί αγωγή κατά των μπιανκονέρι για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του
@2022 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις μεταξύ του Πάολο Ντιμπάλα και της Γιουβέντους, με τον Αργεντινό επιθετικό να ετοιμάζει αγωγή κατά της πρώην ομάδας επειδή αθέτησε τη συμφωνία που είχαν για νέο συμβόλαιο, αλλά και λόγω οφειλών.

Το "διαζύγιο" του Πάολο Ντιμπάλα με τη Γιουβέντους δεν ήρθε κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός θα ασκήσει αγωγή κατά των μπιανκονέρι, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο, διευθετώντας κάθε λεπτομέρεια, τον περασμένο Φεβρουάριο, το οποίο θα είχε διάρκεια πέντε ετών και ετήσιες απολαβές 9.2 εκατ. ευρώ. Σε σχέση με τα χρήματα που συμφώνησε να λάβει από τη Ρόμα για τα επόμενα τρία χρόνια, η διαφορά της προφορικής συμφωνίας με τη Γιουβέντους είναι περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ στις απολαβές του.

Φυσικά δεν θα είναι ο μοναδικός λόγος, καθώς η Γιουβέντους οφείλει τρία εκατομμύρια στον 29χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό από όσα πρέπει να λάβει από το συμβόλαιο που είχε ισχύ μέχρι το 2022. Αυτά τα χρήματα οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει ότι θα τα καρπωθεί άσχετα αν αποχωρούσε ή παρέμεινε στο Τορίνο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ