ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ντιμπάλα αποχαιρέτησε τους οπαδούς της βέκια σινιόρα μέσω συγκινητικής ανάρτησης

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 15 Μαΐου 2022
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 15 Μαΐου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Παραμονή του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της σεζόν για την Γιουβέντους, ο Πάουλο Ντιμπάλα θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους των μπιανκονέρι μέσω ανάρτησης στο Twitter, τονίζοντας ότι περίμενε πως θα έμενε περισσότερα χρόνια στο Τορίνο.

Μετά από επτά χρόνια παραμονής στην Γιουβέντους οι δρόμοι του Πάουλο Ντιμπάλα και της βέκια σινιόρα χωρίζουν από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον Αργεντινό να μετράει πλέον αντίστροφα για την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του (η Ίντερ προβάλλει ως το φαβορί, με αουτσάιντερ την Ρόμα).

Παραμονή μάλιστα του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της σεζόν για τους μπιανκονέρι, απέναντι στην Λάτσιο το βράδυ της Δευτέρας, ο Joya άδραξε την ευκαιρία για να πει το δικό του ξεχωριστό αντίο, μέσω ποσταρίσματός του στην προσωπική σελίδα του στο Twitter.

"Είναι δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις για να σας αποχαιρετήσω, όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα που τα έχουμε ζήσει όλοι μαζί.

Πίστευα πως θα ήμασταν μαζί για ακόμα περισσότερα χρόνια, αλλά η μοίρα μάς οδηγεί σε διαφορετικούς δρόμους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα αυτά που με κάνατε να ζήσω σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γκολ.

Με εσάς μεγάλωσα, έμαθα, έζησα και ονειρεύτηκα. Ήταν επτά χρόνια μαγείας με 12 τρόπαια και 115 γκολ που ουδείς μπορεί να αφαιρέσει.

Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε σε δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ όσους με συνόδευσαν αυτά τα χρόνια, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, από τους οπαδούς μέχρι τους ανθρώπους που εργάζονται μέσα στην ομάδα.

Όλους. Τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, τους υπαλλήλους και τους παράγοντες.Το να φορώ αυτή τη σημαντική φανέλα μαζί με το περιβραχιόνιο του αρχηγού ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους υπερηφάνειας στη ζωή μου που ελπίζω μία ημέρα να δείξω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου.

Το ματς με την Λάτσιο θα είναι το τελευταίο μου εντός έδρας με αυτή τη φανέλα και θα είναι ο τελευταίος αποχαιρετισμός. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα μπω στο γήπεδο με το χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά, ξέροντας ότι έκανα τα πάντα για εσάς", έγραψε ο Αργεντινός φορ απευθυνόμενους στους ανθρώπους της Γιουβέντους.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ