ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Μπονούτσι μηνύει τους μπιανκονέρι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Στα άκρα οι σχέσεις Μπονούτσι - Γιουβέντους με τον Ιταλό πολύπειρο στόπερ να προχωρά σε μήνυση κατά της πρώην ομάδας του, στην οποία ζητά αποζημίωση. Ο λόγος είναι ότι του παρείχαν ανεπαρκείς συνθήκες προετοιμασίας και προκάλεσαν επαγγελματική βλάβη και ζημιά στην εικόνα του.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν εκτός πλάνων της Γιουβέντους, δεν πήρε καν μέρος στο τουρ προετοιμασίας των μπιανκονέρι στις ΗΠΑ και γι' αυτό το λόγο συνεχίζει την καριέρα του στην Ουνιόν Βερολίνου.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεν έφυγε όμως με τις καλύτερες συνθήκες από τους μπιανκονέρι, καθώς το περιβάλλον του θέλησε να μάθει τους λόγους που τέθηκε εκτός πλάνων, δίχως όμως να λάβει κάποια απάντηση.

Ωστόσο τώρα ο Μπονούτσι αποφάσισε να τραβήξει το σχοινί, καθώς σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι δικηγόροι του θα καταθέσουν αγωγή κατά της Γιουβέντους για αποζημίωση, με βάση τους όρους που προέβλεπε η σύμβασή του με τους Τορινέζους.

Ο Μπονούτσι καταγγέλει τη Γιουβέντους για επαγγελματική βλάβη και ζημιά της εικόνας του, λόγω έλλειψης κατάλληλων "συνθηκών" για την προετοιμασία του, ενώ η ομάδα ήταν στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα καταγγέλει ότι δεν είχε πρόσβαση στο γυμναστήριο, την πισίνα και το εστιατόριο του προπονητικού κέντρου, ούτε φυσικά προπονήσεις σε διαφορετικές ώρες με την ομάδα.

Να σημειωθεί ότι αν δικαιωθεί από αυτή την υπόθεση, προτίθεται τα χρήματα που θα βγάλει να δοθούν σε παιδιατρική νευροχειρουργική κλινική.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ