ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Μπονούτσι κρεμάει τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2024

Ο Μπονούτσι πανηγυρίζει γκολ του στο Γιουβέντους - Παρί
Ο Μπονούτσι πανηγυρίζει γκολ του στο Γιουβέντους - Παρί 2022 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία του Λεονάρντο Μπονούτσι στο ποδόσφαιρο, καθώς ο αμυντικός της Γιουβέντους ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι του 2024 θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μία μεγάλη καριέρα μπαίνει στην τελική της ευθεία. Η σεζόν 2023/2024 θα είναι η τελευταία για τον Λεονάρντο Μπονούτσι, με τον 36χρονο Ιταλό κεντρικό αμυντικό να ανακοινώνει την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο το επόμενο καλοκαίρι.

"Όταν σταματήσω να παίζω την επόμενη χρονιά, μία εποχή στην άμυνα θα κλείσει. Όταν είσαι ένα παιδί και κυνηγάς μία μπάλα, ονειρεύεσαι να φορέσεις μία φανέλα όπως αυτή την Γιουβέντους. Είμαι πολύ περήφανος για ό,τι έκανα στη Γιουβέντους" δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Μπονούτσι έχει συμπληρώσει 500 συμμετοχές με τη φανέλα των μπιανκονέρι, έχει πετύχει 37 γκολ και δέκα ασίστ, αριθμοί που αναμένεται να μεγαλώσουν την επόμενη σεζόν.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί επίσης στη Μίλαν (51 συμ.), την Τρεβίσο (42 συμ.), την Μπάρι (39 συμ.), την Πίζα (18 συμ.), ενώ έχει σημειώσει και τέσσερις συμμετοχές με την Ίντερ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ