ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Κιελίνι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τους Τορινέζους στο τέλος της σεζόν

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι με τη φανέλα της Γιουβέντους @ 2019 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δήλωσε μετά τον χαμένο τελικό με την Ίντερ, ότι θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους στο τέλος της χρονιάς, βάζοντας τέλος στη 17η πορεία του στους Τορινέζους.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν, μετά την ήττα από την Ίντερ στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο πολύπειρος διεθνής στόπερ, αφού συνεχάρη του νερατζούρι για το τρόπαιο, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα δώσει τα σκήπτρα στους νεότερους της "βέκια σενιόρα", τονίζοντας ότι κόντρα στη Λάτσιο θα αποχαιρετίσει την έδρα της Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιελίνι μετά το ματς: "Φέτος τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν, το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε αυτή τη διαδικασία που πρέπει να μπει σε εφαρμογή. Έζησα και δύο έβδομες θέσεις όταν ήμουν μεγάλο αγόρι, στην αρχή της καριέρας μου.

Κάναμε αυτά τα δέκα υπέροχα χρόνια, τώρα είναι στο χέρι των αγοριών να συνεχίσουν. Ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα, ελπίζω να άφησα κάτι. Δευτέρα θα αποχαιρετήσω το Στάδιο, δίνω τα σκήπτρα σε πολλούς νέους.

Νομίζω ότι άφησα κάτι και είμαι χαρούμενος που φεύγω σε ένα επίπεδο που είναι ακόμα τόσο ψηλά. Είναι 100% η επιλογή μου, πάντα έλεγα ότι θέλω να φύγω παρόλο που είμαι στα μεγάλα μου επίπεδα, φεύγω με χαρά και γαλήνη. Θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της ομάδας".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ