ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο εισαγγελέας της υπόθεσης για τα ψευδή λογιστικά στοιχεία ελέγχεται για σύνθημα κατά των Τορινέζων

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μπενφίκα
Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Μπενφίκα 2022 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο εισαγγελέας της υπόθεσης της Γιουβέντους για τα ψευδή λογιστικά στοιχεία που προκάλεσε την ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών, είχε πει το 2019 σε συνέδριο ότι μισεί τους μπιανκονέρι, προκαλώντας το θυμό των φίλων της ομάδας, αλλά και την παρέμβαση του υπουργού αθλητισμού της Ιταλίας.

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία ένα VIDEO από το 2019 στο οποίο ο Τσίρο Σαντοριέλο, εισαγγελέας της υπόθεσης για τα ψευδή λογιστικά στοιχεία της Γιουβέντους, είχε πει σε συνέδριο "μισώ τη Γιουβέντους".

Οι φίλοι των μπιανκονέρι είναι έξαλλοι με τη συγκεκριμένο VIDEO και προκάλεσαν ακόμα και την παρέμβαση του Υπουργού Αθλητισμού της χώρας, Αντρέα Αμπόντι, ο οποίος με ένα tweet του ανέφερε: "Το έχω δει, το έχω ακούσει και το έχω αναφέρει, σύμφωνα με τους ρόλους, για τους κατάλληλους ελέγχους και εκτιμήσεις. Για την ώρα, είναι σωστό να σταματήσω εδώ".

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας είναι πολύ δύσκολα να γνωρίζουμε ποια θα είναι η αντίδραση λόγω του συγκεκριμένου VIDEO. Παρ' όλα αυτά θεωρείται πιθανό να μπουν μέτρα σχετικά με τον εισαγγελέα Τσίρο Σαντοριέλο για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ