ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο CEO των μπιανκονέρι άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Ντε Λιχτ

Ο Ματάις Ντε Λιχτ με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Έμπολι | 28 Αυγούστου 2021
Ο Ματάις Ντε Λιχτ με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Έμπολι | 28 Αυγούστου 2021 @2021 /LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ματάις Ντε Λιχτ δεν έχει ανανεώσει ο συμβόλαιό του με την Γιουβέντους το οποίο λήγει το 2024 και το γεγονός αυτό δεν αρέσει στους ανθρώπους της, με τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης του Ολλανδού.

Το συμβόλαιό του Ματάις ντε Λιχτ με την Γιουβέντους έχει ισχύ μέχρι το 2024 όμως ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί πως δεν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του την τελευταία διετία "κλείνοντας το μάτι" σε άλλους μεγάλους συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα τις Τσέλσι και τις Μάντσεστερ Σίτι.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα του συμβολαίου του είναι το αντίθετο από αυτό που επιθυμεί η βέκια σινιόρα και μάλιστα το ξεκαθάρισε με εντυπωσιακό τρόπο ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, με τον CEO των μπιανκονέρι να παραχωρεί συνέντευξη στην "Tuttosport" και να ανοίγει επίσημα την πόρτα για την πώλησή του.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα του Τορίνου που τον απέκτησε το 2019 από τον Άγιαξ έναντι 85.000.000 ευρώ και έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του ύψους 120.000.00 ευρώ, με τον Αριβαμπένε να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Είναι αδύνατον να διαπραγματευτείς με έναν παίκτη εάν θέλει να φύγει. Είναι όμως ζήτημα χρημάτων, δεν είναι πως θέλει κάποιος να φύγει και του απαντάς: παρακαλώ, βολευτείτε.

Ωστόσο, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πρέπει να σηκωθούν ικανοποιημένες και οι τρεις πλευρές. Εδώ ισχύει το γνωμικό πως αυτός που έχει τα χρήματα νικάει".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ