ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Ανιέλι θα λείψει από το Σούπερ Καπ με την Ίντερ λόγω κορονοϊού

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι © 2016 MATTHIAS SCHRADER, FILE / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, προσεβλήθη από κορονοϊό και το γεγονός αυτό δεν θα του επιτρέψει να ταξιδέψει στο Μιλάνο για να δει διά ζώσης την αναμέτρηση της ομάδας του με την Ίντερ στο πλαίσιο του ιταλικού Σούπερ Καπ.

Μετά από τον αντιπρόεδρο Πάβελ Νέντβεντ, ήταν η σειρά του Αντρέα Ανιέλι να βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους είναι μεν εμβολιασμένος ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει τον ιό, και έτσι -αν και ασυμπτωματικός- δεν θα μπορέσει να δηλώσει παρών στο σπουδαίο ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (12/1) με την Ίντερ στο Μιλάνο, όπου οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του ιταλικού Σούπερ Καπ.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ανιέλι δεν είχε έρθε σε επαφή με κάποιο μέλος της ομάδας και δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή ούτε στην ιταλική πρωτεύουσα για το ματς κόντρα στην Ρόμα όπου οι μπιανκονέρι πανηγύρισαν σπουδαία ανατροπή με 4-3, με την τελευταία του παρουσία σε γήπεδο να είναι στις 6 Ιανουαρίου και στο 1-1 με την Νάπολι στο "Allianz Stadium".

Υπενθυμίζεται πως στο Ίντερ - Γιουβέντους το "Τζουζέπε Μεάτσα" θα μπορεί να γεμίσει μέχρι και το 50% της συνολικής χωρητικότητάς του, κάτι που δεν θα γίνει την ερχόμενη αγωνιστική στην Serie A αφού με τα νέα μέτρα για την αποτροπή της μετάδοσης του κορονοϊού ο μέγιστος αριθμός θεατών σε κάποιο γήπεδο δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τους πέντε χιλιάδες.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ