ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι πήγε να δει Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς και αποδοκιμάστηκε

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι πήγε να δει Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς και αποδοκιμάστηκε
TWITTER

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρέθηκε στις κερκίδες για το Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς στο ATP Finals, όμως αποδοκιμάστηκε όταν έγινε αντιληπτός από φίλους της Γιουβέντους.

Το φετινό ATP Finals διεξάγεται στο Τορίνο και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει λίγο από το ποδόσφαιρο και να παρακολουθήσει έναν κορυφαίο αγώνα άλλου αθλήματος, μεταξύ Στέφανου Τσιτσιπά και Νόβακ Τζόκοβιτς, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο προπονητής της Γιουβέντους πήρε θέση στο box του "Νόλε", όμως όταν οι κάμερες αντιλήφθηκαν την παρουσία του, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, στράφηκαν πάνω του.

Το πρόβλημα ήταν πως ο Ιταλός τεχνικός αυτήν τη στιγμή δεν είναι απλά μία διάσημη προσωπικότητα της πόλης, αλλά μία δακτυλοδεικτούμενη φιγούρα, που δεν χαίρει αναγνώρισης από τους φιλάθλους των "μπιανκονέρι".

Ως εκ τούτου, ορισμένοι εξ αυτών που επίσης βρέθηκαν στην κερκίδα, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν μόλις είδαν ότι βρίσκεται κι αυτός στον αγώνα.

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πως μία ημέρα μετά ο Αλέγκρι βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής του Νοεμβρίου στη Serie A, αφού οδήγησε τη Γιουβέντους σε τέσσερις νίκες και την έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ