SERIE A

Γιουβέντους - Μπολόνια: Χαμός στο Τορίνο, με δύο αποβολές για τους ροσομπλού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Γιουβέντους - Μπολόνια: Χαμός στο Τορίνο, με δύο αποβολές για τους ροσομπλού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η Μπολόνια άγγιξε το τρίποντο στην έδρα της Γιουβέντους όμως πήρε μόνο έναν βαθμό αφού αναγκάστηκε να παίξει με 9 παίκτες για πάνω από 10 λεπτά, με τον διαιτητή να αποβάλλει τους Σουμαορό και Μεδέλ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η Μπολόνια άνοιξε το σκορ στο Allianz Stadium με γκολ του Αρναούτοβιτς στο 52ο λεπτό και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη απέναντι στην Γιουβέντους, όμως στο φινάλε των καθυστερήσεων έχασε την ευκαιρία για ένα ιστορικό τρίποντο, αφού ο Ντούσαν Βλάχοβιτς βρήκε δίχτυα για τους μπιανκονέρι στο 90+5' διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο ματς των δύο ομάδων για την 33η αγωνιστική της Serie A.

Η φάση ωστόσο που τράβηξε πάνω της τα περισσότερα βλέμματα δεν ήταν κάποιο από τα δύο γκολ αλλά εκείνη του 81ου λεπτού, αφού οδήγησε όχι σε μία αλλά σε δύο αποβολές παικτών των ροσομπλού μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Ο Σουμαορό έριξε στο έδαφος με τάκλιν τον Μοράτα λίγο πριν εκείνος μπει στη μεγάλη περιοχή και στην εξέλιξη της φάσης ο Κουαδράδο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με τον διαιτητή Σάκι να δείχνει αρχικά να συνεχιστεί το ματς, για να πιάσει όμως δουλειά ο VAR.

Στον έλεγχο της φάσης διαπιστώθηκε πως υπήρχε ανατροπή του Μοράτα από τον Σουμαορό έξω από την περιοχή και αφού ο άρχοντας του αγώνα τσέκαρε τη φάση στο μόνιτορ , έδειξε απευθείας κόκκινη στον παίκτη της Μπολόνια για να αφήσει τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες στο 84ο λεπτό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η απόφαση του Ρόκι έκανε έξαλλο τον Γκάρι Μεδέλ με αποτέλεσμα να δεχτεί κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στο ίδιο λεπτό, με τον Χιλιανό μέσο να συνεχίζει με έντονο ύφος να αμφισβητεί την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή και να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, για να μείνει έτσι η Μπολόνια με 9 παίκτες και να χάσει το τρίποντο στο φινάλε.

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ