ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Μπήκε και αυτή στο κόλπο για Μοράτα μετά την Ίντερ, την Μίλαν και την Ρόμα

Γιουβέντους: Μπήκε και αυτή στο κόλπο για Μοράτα μετά την Ίντερ, την Μίλαν και την Ρόμα
@2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει βγάλει στο σφυρί τον Άλβαρο Μοράτα και η Γιουβέντους προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για εκείνον μετά τις Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα.

Το μέλλον του Άλβαρο Μοράτα θα είναι μακριά από την Ατλέτικο Μαδρίτης όπως όλα δείχνουν. Η ισπανική ομάδα δεν τον έχει στα πλάνα της και ο μάνατζέρ του τον έχει προτείνει σε πολλές ομάδες.

Ειδικά στην Ιταλία έχει μεγάλη πέραση με αποτέλεσμα τέσσερις σύλλογοι να έχουν καταθέσει τις προτάσεις του για αυτόν με την Ατλέτικο να ρίχνει τις απαιτήσεις της στα 21 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, στη λίστα των υποψήφιων ομάδων βρίσκονται οι Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα. Το κρίσιμο κομμάτι της υπόθεσης αφορά ξεκάθαρα την πλευρά του παίκτη.

Η Ατλέτικο έχει ξεκαθαρίσει πως εκείνη θέλει 21 εκατομμύρια ευρώ και δεν πρόκειται να κάνει κάποια έκπτωση ή διευκόλυνση στις ομάδες που ενδιαφέρονται.

Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα μπορεί να δώσει αυτό το ποσό μπορεί να περάσει απευθείας στο παρασύνθημα και να μιλήσει με την πλευρά του παίκτη.

Από την πλευρά του ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός θέλει ένα μεγάλο συμβόλαιο μεγάλης χρονικής διάρκειας και όποια ομάδα του το προσφέρει θα έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ