ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Μπήκε αλλαγή και σκόραρε μετά από τρία λεπτά ο Ρονάλντο

 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει για την Γιουβέντους στο ματς κόντρα στην Σπέτσια για την Serie A
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει για την Γιουβέντους στο ματς κόντρα στην Σπέτσια για την Serie A MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε οριστικά πίσω του τον κορονοϊό καθώς στο πρώτο του ματς μετά την επιστροφή του στη δράση, μπήκε αλλαγή στο 56ο λεπτό κόντρα στην Σπέτσια και βρήκε δίχτυα τρία λεπτά αργότερα (VIDEO).

Από τις 13 Οκτωβρίου που βρέθηκε για πρώτη φορά θετικός στον κορονοϊό και μέχρι πριν από λίγα 24ωρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αναγκαστικά απόντας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουβέντους και έμοιαζε σαν θηρίο στο κλουβί.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όχι μόνο ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας του (ήταν αρνητικά τα δύο τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκε) αλλά φρόντισε να στείλει σε όλους το μήνυμα πως παραμένει σε εκπληκτική κατάσταση και είναι ο ηγέτης της βέκια σινιόρα που δεν μπορεί μακριά του.

Αυτό έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα της Σπέτσια για την 6η αγωνιστική της Serie A, με τον Πίρλο να τον ρίχνει στο ματς στο 56' (είχε προαναγγείλει στη συνέντευξη Τύπου πως δεν το χρησιμοποιούσε από το 1ο λεπτό) με το σκορ στο 1-1 και τον Πορτογάλο να τον δικαιώνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Για την ακρίβεια χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να οπλίσει και να εκτελέσει, με τον Πορτογάλο να δέχεται ασίστ του Μοράτα και μετά από ντρίμπλα στον αντίπαλο κίπερ να σκοράρει για 4η φορά στο φετινό πρωτάθλημα, βάζοντας ξανά στη θέση του οδηγού την ομάδα του(2-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ