ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους μεταγραφές: Θέλει τον Λουίς Μουριέλ

Ο Λουίς Μουριέλ της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λειψία για τα προημιτελικά του Europa Conference League 2021-2022 στην "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Πέμπτη 7 Απριλίου 2022
Ο Λουίς Μουριέλ της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λειψία για τα προημιτελικά του Europa Conference League 2021-2022 στην "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους ψάχνει νέο σέντερ φορ μετά την αποχώρηση του Άλβαρο Μοράτα και κοιτάζει την περίπτωση του 31χρονου Κολομβιανού Λουίς Μουριέλ από την Αταλάντα.

Μετά το τέλος του δανεισμού του Άλβαρο Μοράτα, η Γιουβέντους ψάχνει έναν παίκτη για τον ρόλο του σέντερ φορ που θα πλαισιώνει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Αυτός φαίνεται πως είναι ο Λουίς Μουριέλ, αφού σύμφωνα με ιταλικά μέσα, είναι κοντά στην απόκτησή του. Ο 31χρονος φορ έχει συμβόλαιο με την Αταλάντα για ακόμη ένα χρόνο, με τους μπεργκαμάσκι να ψάχνουν για την πώλησή του, για να μην τον χάσουν ως ελεύθερο την επόμενη χρονιά.

Υπενθυμίζεται πως ο Κολομβιανός βρίσκεται από το 2019 στον ιταλικό σύλλογο και έχει συνολικά 128 συμμετοχές, 59 γκολ και 22 ασίστ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ