ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους μεταγραφές: Έκανε δικό της τον Μπρέμερ με 41 εκατ. ευρώ

Γιουβέντους μεταγραφές: Έκανε δικό της τον Μπρέμερ με 41 εκατ. ευρώ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟ TWITTER

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη κερδισμένη στην άτυπη κούρσα με την Ίντερ για την απόκτηση του Γκλέισον Μπρέμερ, με την βέκια σινιόρα να έρχεται σε συμφωνία με την Τορίνο για τον Βραζιλιάνο στόπερ έναντι 41+8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Γιουβέντους έχασε τον Ματάις Ντε Λιχτ που μετακόμισε στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν όμως τα 67 εκατομμύρια ευρώ που έβαλε στα ταμεία της φρόντισε να τα επενδύσει άμεσα, αποκτώντας τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας.

Αυτός θα είναι ο Γκλέισον Μπρέμερ, με τους μπιανκονέρι να μπαίνουν σφήνα στην Ίντερ που νόμιζε πως τον είχε κλείσει και να κάνουν το "μπαμ", αφού ήρθαν εκείνοι σε συμφωνία με τη συμπολίτισσά τους, γκρανάτα, για να τον αποκτήσουν.

Το deal μεταξύ των δύο ομάδων του Πιεμόντε ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, με τον παίκτη να περνάει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Γιουβέντους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ της Τετάρτης να ανακοινώνεται από την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι η συμφωνία μαζί του μέχρι το 2027.

"Η Γιουβέντους είναι μία μεγάλη ομάδα που θέλει πάντα να νικάει, αυτή είναι και η δική μου φιλοδοξία και περίμενα εδώ και πάρα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή: θέλω πρωτάθλημα και Champions League.

Όταν είδα πως ήρθαν οι Πογκμπά και Ντι Μαρία δεν είχα αμφιβολίες για το ποια ομάδα θα διαλέξω. Είμαστε μία ομάδα χτισμένη για να κερδίζει. Εμπνέομαι από τον Κιελίνι, μίλησα μάλιστα μαζί του, είναι ο καλυτερος Ιταλός αμυντικός.

Αυτά τα χρόνια έχω βελτιωθεί πολύ, ο Τζούριτς με έμαθε πολλά και αισθάνομαι πιο ολοκληρωμένος αμυντικά. Πρέπει να πω ότι η Γιουβέντους ήταν η μοίρα μου επειδή και ο σκύλος μου έχει άσπρο και μαύρο χρώμα", δήλωσε ο Βραζιλιάνος στόπερ στο επίσημο κανάλι της Γιουβέντους.

Όσον αφορά στο συνολικό κόστος του deal, η Γιουβέντους συμφώνησε να δώσει 41 εκατομμύρια ευρώ ως πόσο μεταγραφής στην Τορίνο (θα καταβληθούν σε τρεις δόσεις) συν 8 εκατομμύρια ως μπόνους επίτευξης στόχων, με τον παίκτη να επιλέγει το Νο 3 για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ