ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Ραμπιό

Juventus' Adrien Rabiot controls the ball during a a Italian cup semi final second leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 26, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Αντριέν Ραμπιό @ 2023 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Γιουβέντους και Αντριέν Ραμπιό θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το τέλος της σεζόν, καθώς ο Γάλλος μέσος τα έχει πάει εξαιρετικά έως τώρα με τους μπιανκονέρι.

Ο Αντριέν Ραμπιό είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Μαξ Αλέγκρι τη φετινή σεζόν στη Γιουβέντους, αλλά και ένας από τους παίκτες του ρόστερ που έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Ο Γάλλος μέσος είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι μονοετές συμβόλαιο και μέχρι τώρα έχει παίξει στα 13/14 παιχνίδια στη Serie A, με γεμάτα 90λεπτα, όντας ένας εκ των καλύτερων παικτών των μπιανκονέρι. Η Gazzetta dello sport αναφέρει σε σημερινό (07/12) δημοσίευμά της ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να επεκτείνουν το συμβόλαιό τους.

Ο "Γιούβε" θέλει να τον κρατήσει με νέο μονοετές συμβόλαιο και ήδη το επικοινώνησε στο περιβάλλον του, θέλοντας να του δώσει τις ίδιες ετήσιες απολαβές, ύψους οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ίδιος είναι θετικός στην επέκταση του συμβολαίου του, παρότι ως ελεύθερος θα μπορούσε να βρει καλύτερες, από οικονομικής πλευράς, προτάσεις προερχόμενως (κυρίως) από την Premier League.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ