ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Κατέθεσε πρόταση στην Γαλατάσαραϊ για τον Τζανιόλο

Γιουβέντους: Κατέθεσε πρόταση στην Γαλατάσαραϊ για τον Τζανιόλο
@2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Νικολό Τζανιόλο εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο στόχο της Γιουβέντους ακόμα και τώρα που είναι κάτοικος Τουρκίας, με τους μπιανκονέρι να καταθέτουν πρόταση στην Γαλατάσαραϊ βάζοντας και τον Γουέστον Μακένι στη λίστα των ανταλλαγμάτων.

Η Γιουβέντους δεν σταματάει την προσπάθεια για τον Νικόλο Τζανιόλο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ρώμη, η ομάδα του Τορίνου είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να τον δελεάσει και να τον πείσει να μετακομίσει στο "Juventus Stadium" όμως κάθε απόπειρα έπεφτε πάνω στον τοίχο που λεγόταν "Ρόμα".

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μετακομίσει εδώ και μερικούς μήνες στην Κωνσταντινούπολη μετά από τη συμφωνία της Γαλατάσαραϊ με τους τζαλορόσι, με την βέκια σινιόρα να είναι όμως έτοιμη για νέα αντεπίθεση ώστε να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η "Sabah Spor", σύμφωνα με την οποία η Γιουβέντους κατέθεσε ήδη την πρώτη επίσημη πρόταση για τον παίκτη, με την "Τσιμ Μπομ" να έχει στα 35 εκατομμύρια ευρώ τη ρήτρα αποδέσμευσής του αλλά τους Τορινέζους να προσπαθούν να ρίξουν το κόστος.

Το εν λόγω μέσο αναφέρει επίσης ότι η Γιουβέντους προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα, με τον Γουέστον Μακένι (έληξε ο δανεισμός του στην Λιντς) να είναι μέσα στη λίστα των ανταλλαγμάτων, με την Γαλατάσαραϊ από την πλευρά της να εξετάζει την πρόταση των Ιταλών.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ