ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους - Ίντερ: Η ρατσιστική επίθεση σε Λουκάκου, η απάντησή του και το ξύλο Κουαδράδο - Χαντάνοβιτς

Γιουβέντους - Ίντερ: Η ρατσιστική επίθεση σε Λουκάκου, η απάντησή του και το ξύλο Κουαδράδο - Χαντάνοβιτς
YOUTUBE

Το λιγότερο επεισοδιακό ήταν το φινάλε του Derby d' Italia μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia, αφού περιελάμβανε δύο γκολ στο τέλος, σύρραξη, τρεις αποβολές και τον Ρομέλου Λουκάκου σε ανοιχτή κόντρα με το κοινό των "μπιανκονέρι".

Coppa ring. Ο τίτλος της Gazzetta dello Sport περιγράφει άψογα το φινάλε της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Ίντερ, για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia. Το σπουδαίο παιχνίδι στο Τορίνο έληξε ισόπαλο 1-1, όμως το τέλος του περιελάμβανε γκολ, ρατσιστικές επιθέσεις, αποβολή πριν από το τελευταίο σφύριγμα, συρράξεις και αποβολές μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Όλα άρχισαν στο 83ο λεπτό, όταν ο Χουάν Κουαδράδο άνοιξε το σκορ για τους "μπιανκονέρι" κόντρα στη ροή του αγώνα και εκτόξευσε στο "κόκκινο" την ένταση. Ένα χέρι του Μπρέμερ στις καθυστερήσεις έφερε την μπάλα στη βούλα του πέναλτι και τον Ρομέλου Λουκάκου σε ρόλο εκτελεστή για την ισοφάριση.

Ο Βέλγος ετοιμαζόταν να εκτελέσει όταν άκουσε από τις κερκίδες του "Άλιαντς Στέιντιουμ" ρατσιστικούς ήχους από οπαδούς της Γιουβέντους που απευθύνονταν ξεκάθαρα σε εκείνον. Δεν πτοήθηκε, ευστόχησε και στη συνέχεια πανηγύρισε μπροστά τους και εκτόξευσε μερικά... γαλλικά.

Αν και ο επιθετικός της Ίντερ ήταν ο πρώτος που απομακρύνθηκε από το σημείο, ο διαιτητής έσπευσε προς το μέρος του, έβγαλε κίτρινη κάρτα και τον απέβαλε, αφού ήταν η δεύτερή του. Ο αγώνας συνεχίστηκε με μεγάλη ένταση για μερικά δευτερόλεπτα, όμως όταν ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα, ήρθε η δεύτερη πράξη.

Το ξύλο Χαντάνοβιτς - Κουαδράδο

Οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο κέντρο για τις καθιερωμένες χειραψίες και δύο εκ των πιο έμπειρων κάθε ομάδας, ο Κουαδράδο από τη Γιουβέντους και ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς από την Ίντερ έμοιαζαν να έχουν έναν πολιτισμένο διάλογο για αρκετή ώρα.

Ο διάλογος ξέφυγε και στην επόμενη σκηνή, ο 38χρονος τερματοφύλακας κρατούσε τον Κολομβιανό εξτρέμ από τη φανέλα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον χτυπήσει με δεξί κροσέ.

Γιουβέντους - Ίντερ: Η ρατσιστική επίθεση σε Λουκάκου, η απάντησή του και το ξύλο Κουαδράδο - Χαντάνοβιτς


Οι συμπαίκτες τους επενέβησαν και δη εκείνοι της Ίντερ που προσπαθούσαν να αποτρέψουν τον Σλοβένο από το να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.

Εν τέλει, αμφότεροι απομακρύνθηκαν από το σημείο της έντασης και πλέον τον λόγο θα έχει η αθλητική δικαιοσύνη της χώρας.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ