ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Η πρόταση για τον Λοκατέλι έπεσε στο τείχος της Σασουόλο

Ο Μάνουελ Λοκατέλι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Euro 2020 από την εθνική Ιταλίας μετά το φινάλε του τελικού με την Αγγλία | 11 Ιουλίου 2021
Ο Μάνουελ Λοκατέλι πανηγυρίζει την κατάκτηση του Euro 2020 από την εθνική Ιταλίας μετά το φινάλε του τελικού με την Αγγλία | 11 Ιουλίου 2021 @2021 CARL RECINE/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Η Γιουβέντους άρχισε διαπραγματεύσεις με την Σασουόλο για την απόκτηση του Μάνουελ Λοκατέλι όμως είδε την πρώτη της επίσημη πρόταση για τον Ιταλό διεθνή μέσο να απορρίπτεται από τους νεροβέρντι, που μιλούν ταυτόχρονα με Άρσεναλ.

Ο Μάνουελ Λοκατέλι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την τελευταία διετία με τη φανέλα της Σασουόλο και το επιστέγασμα ήρθε με την παρουσία του στο Euro 2020 όπου ήταν ένας από τους παίκτες που εμπιστεύτηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη μεσαία γραμμή της σκουάντρα ατζούρα στο δρόμο προς την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Όλα αυτά έκαναν την Γιουβέντους όχι απλά να τον προσέξει αλλά να τον βάλει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα, ωστόσο η απόκτησή του από την Σασουόλο, ομάδα στην οποία αγωνίζεται την τελευταία τριετία, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Οι δύο πλευρές άνοιξαν κύκλο επαφών όμως μετά την πρώτη επίσημη πρόταση που κατατέθηκε από πλευράς Τορινέζων δεν βγήκε λευκός καπνός, με τους διοικούντες την Σασουόλο να αρνούνται την πρόταση της Γιουβέντους για διετή δανεισμό και υποχρεωτική αγορά του με 30 εκατομμύρια ευρώ και να προτιμούν κανονική πώληση κάπου κοντά στα 40 εκατομμύρια.

Κάτι λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως θέλουν να βάλουν άμεσα ζεστό χρήμα στα ταμεία τους από έναν hot παίκτη αυτή τη στιγμή στην ευρωπαϊκή αγορά, για τον οποίο μάλιστα έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον και η Άρσεναλ.

Η πορεία του Λοκατέλι τα τελευταία χρόνια

Σημειώνεται πως η Σασουόλο απέκτησε το 2018 τον Λοκατέλι από την Μίλαν, αρχικά ως δανεικό και έναν χρόνο μετά με κανονική μεταγραφή, και σε αυτό το διάστημα που αγωνίζεται στο "Mapei Stadium" ο 23χρονος μέσος μετράει συνολικά 99 συμμετοχές και 7 γκολ.

Όσον αφορά στα χιλιόμετρα που έχει γράψει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έκανε το ντεμπούτο του το 2019 και βρήκε θέση στο ρόστερ για το Euro 2020, όπου εκεί μέτρησε πέντε συμμετοχές (σε 2 ματς βασικός, σε 3 μπήκε ως αλλαγή συμπεριλαμβανομένου του τελικού με την Αγγλία) και πέτυχε δύο γκολ, στο 3-0 της φάσης των ομίλων με την Ελβετία.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ