ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Calciomercato: "Ζεσούς, ο Νο 1 στόχος της Γιουβέντους για την επίθεση"

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λιντς | 10 Απριλίου 2021
Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λιντς | 10 Απριλίου 2021 @ 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Μάσιμο Αλέγκρι θέλει έναν παίκτη ανά γραμμή για να ολοκληρώθεί το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζλ στην Γιουβέντους, με την ιστοσελίδα "Calciomercato" να αναφέρει πως ο πρώτος του στόχος για τη γραμμή κρούσης είναι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς της Σίτι.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους μετά από δύο χρόνια απουσίας και έχει ήδη στο μυαλό του την ομάδα της νέας σεζόν.

Αυτό που φέρεται μάλιστα να έχει ζητήσει από την διοίκηση είναι να του πάρει τρεις παίκτες ώστε να κλείσει κάθε τρύπα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Στην άμυνα επιθυμεί έναν παίκτη στο αριστερό άκρο και οι προσπάθειες έχουν πέσει στην περίπτωση του Γκόζενς της Αταλάντα και στη μεσαία γραμμή έχει προκριθεί η λύση του Λοκατέλι της Σασουόλο (αμφότεροι είχαν εξαιρετική παρουσία στο Euro 2020 με τις φανέλες της Γερμανίας και της Ιταλίας αντίστοιχα) ενώ στην επίθεση ο μεγάλος στόχος βρίσκεται εκτός Ιταλίας.

Όπως αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα "Calciomercato.it", ο Αλέγκρι έχει στην κορυφή της λίστας του για τη γραμή κρούσης τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, με τον Βραζιλιάνο φορ να μην είναι μεν στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα για την επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι αλλά την περίπτωσή του να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Και αυτό γιατί οι πρωταθλητές Αγγλίας τον κοστολογούν γύρω στα 60 με 65 εκατομμύρια ευρώ, με την βέκια σινιόρα από την πλευρά της να επιθυμεί να προχωρήσει το deal μέσω δανεισμού και να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2022.

Σημειώνεται πως αν και δεν ήταν βασική επιλογή για τους πολίτες την περασμένη σεζόν, ο Βραζιλιάνος φορ γέμισε τη στατιστική του αφού σε σύνολο 43 επίσημων αγώνων με την Μάντσεστερ Σίτι είχε απολογισμό 14 γκολ και 4 ασίστ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ