ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Έβαλε στο στόχαστρο τον Μέρτενς μετά από τις Ίντερ και Ρόμα

Napoli's Dries Mertens during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturdday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Dries Mertens during the Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli at Rome's Olympic stadium, Saturdday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Το μέλλον του Ντρις Μέρτενς στην Νάπολι είναι αμφίβολο και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, στο κυνήγι της απόκτησής του ενδέχεται να μπουν έως πέντε ομάδες, εκ των οποίων οι τρεις της Serie A.

Ο Ντρις Μέρτενς πραγματοποιεί μία αξιοζήλευτη πορεία εδω και σχεδόν 6,5 χρόνια στην Νάπολι (τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2013 από την Αϊντχόφεν) και ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα το έλαβε πριν λίγες ημέρες, όταν σκόραρε δις στο εκτός έδρας 3-2 επί της Ζάλτσμπουργκ και ξεπέρασε τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Πλέον, μετράει 116 γκολ με τη φανέλα των παρτενοπέι έχοντας ένα παραπάνω από τον "Πίμπε Ντ'Όρο" και είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών για την ομάδα του ιταλικού Νότου, πίσω μόνο από τον Μάρεκ Χάσμικ που είναι στην κορυφή του σχετικού πίνακα με 121 γκολ.

Napoli's Dries Mertens, right, celebrates with teammate Napoli's Jose Callejon after scoring his side's second goal during the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/ Kerstin Joensson)
Napoli's Dries Mertens, right, celebrates with teammate Napoli's Jose Callejon after scoring his side's second goal during the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/ Kerstin Joensson) AP PHOTO/ KERSTIN JOENSSON

Παρά το γεγονός ωστόσο πως είναι η πλέον αξιόπιστη λύση για την Νάπολι στη γραμμή κρούσης, μόνο σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον του στο "Σαν Πάολο", με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τόσο τον Βέλγο όσο και τον Χοσέ Καγεχόν.

Σε περίπτωση μάλιστα που ο Ντε Λαουρέντις δείξει την πόρτα της εξόδου στον Βέλγο, τότε σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Il Mattino", θα γίνει μάχη για την απόκτησή του καθώς παρακολουθούν την περίπτωσή του οι Ρόμα, Ίντερ, Άρσεναλ και Τότεναμ, ενώ εσχάτως εξέφρασε ενδιαφέρον και η Γιουβέντους.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Μέρτενς λήγει το καλοκαίρι του 2020, με τον 32χρονο επιθετικό να έχει προτείνει το περασμένο καλοκαίρι στην Νάπολι την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 με τα ίδια χρήματα, δηλαδή 4.000.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς όμως να βρίσκεται η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νάπολι: Δύο ματς που κρίνουν το μέλλον του Αντσελότι
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ