ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ετοιμάζει πρόταση 10 εκατομμυρίων για 18χρονο ταλέντο της Μπόκα Τζούνιορς

Valentin Barco of Argentina's Boca Juniors, controls the ball during a Copa Libertadores Group F soccer match a soccer match against Chile's Colo-Colo at the Monumental stadium in Santiago, Chile, Wednesday, May 3, 2023. (AP Photo/Esteban Felix)
Valentin Barco of Argentina's Boca Juniors, controls the ball during a Copa Libertadores Group F soccer match a soccer match against Chile's Colo-Colo at the Monumental stadium in Santiago, Chile, Wednesday, May 3, 2023. (AP Photo/Esteban Felix) AP

Η Γιουβέντους θέλει να προλάβει τους υπόλοιπους μνηστήρες και είναι αποφασισμένη να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ που έχει η Μπόκα Τζούνιορς στο 18χρονο, Βαλεντίν Μπάρκο.

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο διαβάζουμε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να ενδιαφέρονται για ταλαντούχους παίκτες από την Λατινική Αμερική.

Ένα από τα καυτά ονόματα είναι ο Βαλεντίν Μπάρκο. Ο 18χρονος αριστερός μπακ της Μπόκα Τζούνιορς είναι ένας παίκτης που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, όσο και με τη φανέλα της Αλμπισελέστε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών σκάουτερ και ήδη πολλές ομάδες ετοιμάζουν την κίνησή τους για την απόκτησή του.

Αυτή που θέλει να προλάβει τις υπόλοιπες είναι η Γιουβέντους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ιταλική ομάδα είναι αποφασισμένη να μην μπει καν σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Μπόκα Τζούνιορς αφού θέλει να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 18χρονου.

Εάν συμβεί αυτό θα πρέπει να αποσπάσει και την υπογραφή του Μπάρκο, ο οποίος έχει δεχτεί κρούσεις και από άλλες ομάδες. Δεν αποκλείεται στη συγκεκριμένη περίπτωση να έχουμε εξελίξεις αμέσως μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ20.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ