ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Επιστρέφει ο Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πανηγυρίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2019 από τη Γιουβέντους.
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πανηγυρίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2019 από τη Γιουβέντους. 2019 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Αντρέα Πίρλο θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Γιουβέντους και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ετοιμάζεται για την επιστροφή του μετά από δύο χρόνια.

Έτοιμη για αλλαγή σελίδας στον πάγκο της είναι η Γιουβέντους. Ο Αντρέα Πίρλο δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία και ήδη οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έχουν βρει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με το Sky Italia το πρωί της Πέμπτης (27/05) η διοίκηση της Γιουβέντους έδωσε τα χέρια με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο 53χρονος κόουτς μετά από δύο χρόνια που έμεινε μακριά από τους πάγκους ετοιμάζεται για την επιστροφή του.

Ο Αλέγκρι ήταν εκείνος που οδήγησε την Γιουβέντους σε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και σε δύο παρουσίες σε τελικούς Champions League την περίοδο 2014-2019 όταν και κάθισε ξανά στον πάγκο της.

Οι μπιανκονέρι προσπάθησαν να βρουν άξιο αντικαταστάτη του στα δύο χρόνια που πέρασαν, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό από ότι φάνηκε εκ των αποτελεσμάτων.

Έτσι, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη φυγή του ο Αλέγκρι ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Τορίνο και την Γιουβέντους.

Photo credits: 2019 AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ