ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Διέρρευσαν οι εμφανίσεις της για τη σεζόν 2023-24

Γιουβέντους: Διέρρευσαν οι εμφανίσεις της για τη σεζόν 2023-24
@2023 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Η πρώτη εμφάνιση της Γιουβέντους για τη σεζόν 2023-24 είναι έτοιμη να κάνει... ντεμπούτο στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κρεμονέζε, με ιταλική ιστοσελίδα να κάνει πρόωρα τα αποκαλυπτήριά της.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν και θέλει να την ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να αντιμετωπίζει την Σεβίλλη στα ημιτελικά του Europa League και να διεκδικεί εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης και να έχει να δώσει τέσσερα ματς ακόμα στο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που εξασφαλίζει θέση στο νέο Champions League.

Το παιχνίδι που ακολουθεί πάντως για αυτήν στην Serie A, την ερχόμενη Κυριακή (14/5) απέναντι στην Κρεμονέζε, θα θυμίζει κάτι από Γιουβέντους της σεζόν 2023-24, και αυτό γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της πρώτης της εμφάνισης για τη νέα αγωνιστική περιόδο.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένουμε ως τότε για να δούμε σκηνές από τα... προσεχώς, μιας που η ιταλική ιστοσελίδα "La Maglia Bianconera" έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της "νέας Γιούβε", όπου πέρα από τις κλασικές κάθετες ασπρόμαυρες ρίγες, είναι έντονο το κίτρινο χρώμα.

Όσο για τους παίκτες που έπαιξαν το ρόλο των μοντέλων, από την πλευρά της ομάδα ανδρών της Γιουβέντους φωτογραφήθηκαν ο αρχηγός Ντανίλο και οι Πογκμπά και Φατζόλι, ενώ την ομάδα γυναικών των μπιανκονέρι εκπροσώπησαν οι Μαρτίνα Ροζούτσι (αρχηγός) και οι Λίζα Μποατίν και Μαρτίνα Λεντσίνι.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ