SERIE A

Γιουβέντους - Αταλάντα 1-1: Στραβοπάτησαν οι μπιανκονέρι

Ο Μοράτα και ο Ρομέρο στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Αταλάντα για την Serie A στις 16 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Μοράτα και ο Ρομέρο στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Αταλάντα MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Η Γιουβέντους και η Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους μπιανκονέρι να στραβοπατούν στη μάχη που δίνουν για την κορυφή της Serie A.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Αταλάντα για την 12η αγωνιστική της Serie Α, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Οι μπιανκονέρι με αυτό το αποτέλεσμα έφτασαν τους 24 βαθμούς και στραβοπάτησαν στη μάχη που δίνουν για την κορυφή. Από την άλλη, η Αταλάντα έμεινε 8η με 18 πόντους.

Η Γιουβέντους έφτασε κοντά στο γκολ στο 12o λεπτό με τον Μοράτα να μην μπορεί να ευστοχήσει με το τακουνάκι σε κενή εστία στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ωστόσο, οι μπιανκονέρι πήραν το προβάδισμα στο 30ο λεπτό με τον Κίεζα να σκοράρει με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 57ο λεπτό η Αταλάντα βρήκε απάντηση και κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Σκόρερ ήταν ο Φρόιλερ, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Σέζνι γράφοντας το 1-1.

Στο 61ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε την ευκαιρία για το 2-1. Ο Πορτογάλος σταρ εκτέλεσε το πέναλτι, το οποίο νωρίτερα είχε κερδίσει η ομάδα του, όμως ο Γκολίνι έπεσε σωστά και κράτησε το σκορ.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να επεμβαίνουν όταν χρειαζόταν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, ΜακΚένι, Άρθουρ (27' Ραμπιό), Μπέντανκουρ, Κίεζα (75' Σάντρο), Μοράτα (84' Ντιμπάλα), Ρονάλντο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Παλομίνο, Ρομέρο, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρούν, Φρόιλερ, Γκοζάνς, Πεσίνα (53' Γκόμεζ), Μαλινόβσκι (71' Μίραντσιουκ), Ζαπάτα (72΄ Μουριέλ)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Ουντινέζε - Κροτόνε 0-0

Μπενεβέντο - Λάτσιο 1-1 (45' Σκιαταρέλα / 25' Ιμόμπιλε)

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

Γιουβέντους - Αταλάντα 1-1 (29' Kίεζα / 57' Φρόιλερ)

Φιορεντίνα - Σασουόλο (21:45)

Τζένοα - Μίλαν

Βερόνα - Σαμπντόρια

Ίντερ - Νάπολι

Πάρμα - Κάλιαρι

Σπέτσια - Μπολόνια

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου

Ρόμα - Τορίνο (21:45)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ